Ziraat Bankasından Kefilsiz Şartsız 3000 TL Ödeme: Son Gün Bugün!

Ziraat Bankasından Kefilsiz Şartsız 3000 TL Ödeme: Son Gün Bugün!

Ziraat Bankası'nın muhteşem kampanyasıyla Touristica alışverişlerinizde kazanın! 3 farklı ödül seçeneğiyle Bankkart Lira avantajları sizleri bekliyor. 3-31 Ocak tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya hemen katılın, alışverişlerinizle ödüllerin tadını çıkarın! Kazançlı fırsatları kaçırmayın, Ziraat Bankası'nın sunduğu avantajları keşfedin!

Ziraat Bankası'nın Bankkart kampanyaları, yoğun ilgi gören ve sürekli takip edilen konular arasında yer almaktadır. Banka, müşterilerine çeşitli ve cazip kampanyalar sunarak dikkat çekiyor. Her ay belirli tarih aralıklarında gerçekleşen kampanyalar kapsamında, Bankkart sahiplerine özel lira ödülleri verilmektedir. Bu özel kampanyalardan biri, konaklama sektöründe geçerli olan bir fırsat sunmaktadır. Bu kampanyaya dahil olanlar, bugün sona erecek olan fırsattan yararlanarak 3 bin TL kazanma şansını elde edecekler.

2023/06/05/para11.jpg

Touristica Alışverişlerinizde Bankkart Lira Kazanın

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, Bankkart sahipleri, kredi kartı veya banka kartı özelliklerini kullanarak Touristica'da yapacakları alışverişlerde önemli avantajlara sahip olacaklar. Kampanya kapsamında, tek seferde yapılacak alışverişlere göre Bankkart sahiplerine çeşitli tutarlarda Bankkart Lira ödülleri verilecektir.

Kampanya Detayları

  • 15.000 TL – 24.999 TL arası alışverişe 1.000 TL Bankkart Lira
  • 25.000 TL – 34.999 TL arası alışverişe 2.000 TL Bankkart Lira
  • 35.000 TL ve üzeri alışverişe 3.000 TL Bankkart Lira

Kampanya, 3 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Bu süre zarfında Bankkart sahipleri, avantajlı alışverişleriyle Bankkart Lira kazanma fırsatını değerlendirebilirler.

2023/06/05/para19.jpg

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyaya katılım oldukça kolaydır. Bankkart sahipleri, kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS ile katılabilirler. SMS ile katılım için Bankamızda kayıtlı cep telefonlarından TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterlidir.

Önemli Bilgiler

  • Kampanyadan yararlanmak için asıl kart sahibi tarafından katılım sağlanmalıdır.
  • Kampanyaya katılmayan müşteriler, bu özel fırsattan yararlanamayacaktır.
  • Bankkart Liralar, alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması şartıyla kazanılabilir.
  • Kazanılan Bankkart Liralar, 7 Şubat 2024 tarihinde yüklenecek ve 15 Mart 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir.
  • Kullanılmayan Bankkart Liralar, 16 Mart 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya Kuralları ve Sınırlamaları

  • Kampanya, müşteri bazında geçerlidir ve bir müşteri yalnızca bir kez ödül kazanabilir.
  • Bir müşteri, kampanya dönemi boyunca en fazla 3.000 TL Bankkart Lira kazanabilir.
  • Ek kartlarla yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.
  • Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahipleri, hem kredi kartı hem de banka kartı özellikleriyle kampanyadan faydalanabilirler.
  • Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal veya iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liraları geri alınacaktır.

Ziraat Bankası'nın bu özel kampanyasıyla, müşteriler hem avantajlı alışverişler yapacak hem de ekstra Bankkart Lira kazanma fırsatını değerlendirecekler. Kampanyaya katılmak için hemen harekete geçin ve Touristica'da yapacağınız alışverişlerle ödüllerinizi kazanın!