Survivor All Star: Son Bölümde Şaşırtıcı Gelişmeler ve Ödül Kazanan Belli Oldu!

Survivor All Star: Son Bölümde Şaşırtıcı Gelişmeler ve Ödül Kazanan Belli Oldu!

Survivor All Star son bölümde sağlık sorunu ve şaşırtıcı değişikliklerle dolu. Bozok'un sakatlığı nedeniyle düello değişti, Turabi ve Özgür adaylıktan kurtuldu. Oyun sonrası Turabi, barış çağrısı yaparken, ödülü ise kırmızı takım kazandı. Unutulmaz anlar ve rekabet dolu anlatım için tıklayın!

Survivor All Star yarışması, her geçen bölümüyle izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Son bölümde yaşanan şaşırtıcı bir gelişme ile yarışmaya damga vuran olayları inceledik.

2023/09/24/survivorrrrrr.jpg

Adaya Veda Etme Süreci Değişti

Survivor All Star'da eleme düellosu için belirlenen eşleşmeler önceden Turabi-Sercan Özgür-Bozok olarak belirlenmişti. Ancak düello öncesinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Murat Ceylan, Bozok'un sakat olduğunu ve raporlu olduğunu açıkladı, bu nedenle düelloya çıkamayacağını belirtti.

Sağlık sorunu nedeniyle, potada yer alan Sercan, Turabi ve Özgür mücadele etti. 6 sayıya ulaşan yarışmacının adaylığının düşeceği oyunda, ilk olarak Sercan ve Turabi karşı karşıya geldi. Düelloda Özgür: 6, Sercan: 4, Turabi: 6 sayıya ulaştı. Böylece eleme potasından Turabi ve Özgür çıkmayı başardı. Ancak gecenin kaybedeni Sercan oldu. Erkek eleme haftasında Sercan ve Bozok, ilerleyen günlerde düello için karşı karşıya gelecek.

Oyun Sonrası Turabi'nin Açıklamaları

Turabi, oyunun keyifli geçtiğini belirtirken, "İki haftadır Turabi ile bazı tartışmalar yaşasak da, bu mücadeleden sonra ona barış çubuğu götürmek istiyorum. Bu iki haftayı aramızdaki buzları eriterek geçirirsek, mutlu olurum. Yaşananları geride bırakarak birlik olmamız gerektiğini düşünüyorum. Kadınlar haftasını güzel geçirirsek, erkek haftasına güzel bir başlangıç yapabiliriz. Bozok'a da geçmiş olsun diyorum." dedi.

Survivor'da Ödülü Kim Kazandı?

Eleme düellosundan önce kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, Survivor ödül oyununda karşı karşıya geldi. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı ödül oyununda yarışmacılar hız, denge ve güç performanslarını sergiledi. Yiyecek ödülü için parkurda mücadele eden yarışmacılar, Ogeday-Ersin karşılaşmasında sona erdi. Havuz üzerinde asılı kalma parkurunda Ersin, rakibine karşı sayı alarak ödülü kırmızı takıma kazandırdı. Böylece dün geceki ödülün sahibi kırmızı takım oldu.