QNB Finansbanktan Doğalgaz, Su ve Elektrik Faturası Desteği! 12 Ay Kesintisiz 5670 TL Ödeme

QNB Finansbanktan Doğalgaz, Su ve Elektrik Faturası Desteği! 12 Ay Kesintisiz 5670 TL Ödeme

Kampanya ile kazanılan ParaPuan'lar 25 gün içinde kullanılmalıdır, aksi takdirde geri alınacaktır. Bu avantajlı kampanya sayesinde ParaPuan'larınızı QNB Finansbank üye iş yerlerinde ve QNB Finansbank poslarında değerlendirebilirsiniz. QNB Finansbank Şubeleri, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığı üzerinden otomatik fatura ödeme talimatınızı kolayca verebilirsiniz.

QNB Finansbank, fatura ödemelerini hem kolaylaştırmak hem de müşterilerine ek kazanç sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Detaylı bilgilere göz atalım.

Kampanya Detayları

QNB Finansbank'ın başlattığı kampanya, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile veya QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için geçerli. Her bir talimat başına 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz. Toplamda 25 gün boyunca geçerli olan kampanya ile toplamda 300 TL'ye varan ParaPuan kazanma şansınız bulunuyor. Kampanya, 31 Ocak tarihine kadar devam edecek.

2023/06/05/para11.jpg

Kazançlı Detaylar

  • ParaPuan Kazanma: Her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 100 TL, toplamda 300 TL'ye kadar ParaPuan kazanabilirsiniz.

  • Kredi Kartı İle Ödeme: Kredi kartıyla ödeme talimatı verildiğinde, faturanın 28 Haziran 2024 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi gerekmektedir.

  • Hesap İle Verilen Talimatlar: 29 Şubat 2024 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan ParaPuan 1-10 Mart 2024 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına, kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ödül faturanın ödendiği ayın son iş günü, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecektir.

2023/06/05/para2.jpg

Kampanya Şartları

  • Limit Kontrolü: Ödeme tarihinde hesap bakiyesinin veya kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir.

  • Sadece Belirli Kartlar ve Hesaplar: Kampanya, sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir.

  • Tek Seferlik Katılım: Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 300 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.