PTT Nakit Sıkıntısı Çeken Vatandaşlara 100 Bin TL Destek! Yeni Kredi Kampanyası Başladı! Başvuru Şartları ve Detaylar

PTT Nakit Sıkıntısı Çeken Vatandaşlara 100 Bin TL Destek! Yeni Kredi Kampanyası Başladı! Başvuru Şartları ve Detaylar

PTT, nakit sıkıntısı yaşayanlara 100 bin TL destek sunuyor! Aktif Bank işbirliğiyle düzenlenen kredi kampanyasıyla hızlı ve kolay başvuru imkanı. Kısa mesaj veya internet bankacılığı ile başvurun, kefil istenmiyor. Finansal rahatlamaya adım atın, PTT yanınızda!

PTT, nakit sıkıntısı çeken vatandaşları rahatlatmak adına 100 bin TL limitli bir kredi kampanyası başlattı. Bu destek, ihtiyaç sahiplerine Aktif Bank işbirliğiyle sunulmaktadır. Başvurular PTT müşterisi olma koşuluyla yapılabilmektedir. Onaylanan başvurular aynı gün içinde ödemelerini alabilirler.

2023/03/23/para.jpg

Kredi Detayları

Başvuru yapan müşterilere 24 ay vade seçeneği sunulurken, 70 bin TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay vade seçenekleri de bulunmaktadır. Kredi talepleri kısa mesaj veya internet bankacılığı üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Kısa mesajla başvuru yapacak vatandaşlar, kimlik numaralarını 3050 numarasına göndererek başvurularını tamamlayabilirler. İnternet bankacılığı kullanıcıları ise online platform üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Önemli bir not, PTT müşterilerinden kefil talep edilmemektedir.

Bu destekle PTT, vatandaşlara mali konularda önemli bir yardım eli uzatmaktadır. Nakit sıkıntısı yaşayan herkes, bu avantajlı kredi kampanyasıyla finansal konularda rahatlama sağlayabilir. Başvuruların hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebileceği bu süreçte, PTT'nin sunduğu destekle maddi sıkıntılara çözüm bulmak artık daha kolay.

2023/06/05/para19.jpg

Kredi başvurularınızı hemen gerçekleştirin ve finansal sorunlara karşı güçlenmiş bir şekilde ilerleyin! Unutmayın, PTT her zaman vatandaşların yanında.