Pazartesi Günü Uzmanlardan O İlllere Kar Fırtınası Uyarısı! Milli Eğitim Bakanlığı 1 Haftalık Kar Tatilini Duyurdu

Pazartesi Günü Uzmanlardan O İlllere Kar Fırtınası Uyarısı! Milli Eğitim Bakanlığı 1 Haftalık Kar Tatilini Duyurdu

Pazartesi günü beklenen kar tatili için Meteoroloji'den uyarılar! İstanbul'da kar beklentisi azalırken, Ankara ve Kırklareli'nde yoğun kar yağışı bekleniyor. Edirne beyaza büründü, İzmir'de ise şiddetli yağmur ve sel riski var. Öğrenciler, pazartesi günü kar tatili haberi için heyecanla bekliyor.

Ülkemizde Pazartesi günü kar tatili haberleri öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. Meteoroloji, bir dizi ilden yoğun kar yağışı uyarısı yaparak önlem alınması gerektiğini bildirdi. İstanbul içinse Meteoroloji, kar haberlerine şüpheyle yaklaşılması gerektiğini belirtirken, Ankara için ise kar uyarısı yaptı.

Soğuk Hava Etkisini Sürdürüyor

Soğuk ve yağışlı hava ülkemize giriş yaptı, bu da vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. İstanbul için önceki tahminlere rağmen 38 saatlik yoğun yağış gerçekleşmedi, ancak yağmur uyarısı güncellendi. Ankara ise yine kar yağışı uyarısı aldı. Meteoroloji, yoğun kar yağışına karşı dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu. Pazartesi günü kar tatili haberini bekleyen milyonlarca öğrenci için uzmanlar, olası kar tatili olabilecek illeri belirtti.

kar.jpg

Ankara'ya Kar Geliyor!

Ankara için atmosfer, kar yağışı uyarısı veriyor. 26 Kasım'da ilk karı gören Ankara, tekrar kar uyarısı aldı. 17 Aralık Pazar günü Ankara'da kar yağışı uyarısı yapıldı. Hafif kar yağışı uyarısı ile birlikte Ankara'da okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor.

Ankara'da Sirus Bulutları Gözlemleniyor ve Hava Durumu

Ankara'da Sirus bulutları görülmeye başlandı. İkindi vaktinde Ankara'da şiddetli yağmur bekleniyor. Beyazdan griye dönen hava, yoğun yağmurun habercisi olarak nitelendiriliyor. 16 Aralık bugün ise Ankara, ikindi saatlerinde yoğun yağmura maruz kalacak. Bugün yağmur uyarısı yapılan Ankara, yarın karla karşılaşacak.

İstanbul'da Kar Yok!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da kar yağmayacağı haberini duyurdu. İstanbul'da yağmur geceye kadar devam edecek. Şu an için İstanbul'da kar yağışı beklenmiyor ve okul tatili de gündemde değil. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul şehir merkezine en az 10 gün daha kar yağmayacağını açıkladı.

karr.jpg

Kırklareli'nde Kar Beklentisi!

Dereköy Kırklareli yolu üzerinde yoğun kar yağışı etkili oluyor. Kırklareli'de kar yağışının pazar günü de devam etmesi bekleniyor. Pazartesi günü kar tatili olabilecek iller arasında Kırklareli bulunuyor.

Edirne Beyaza Büründü!

Edirne, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında beyaza büründü. Lalapaşa ilçesi başta olmak üzere Edirne'nin birçok bölgesine kar yağışı sürecek. Pazartesi günü Edirne'de okulların tatil olması muhtemel.

İzmir Dikkat! Yoğun Yağmur ve Sel Riski!

İzmir bugün yağmurla tanışacak. İzmir'de 13:00 ile 15:00 arasında şiddetli yağmur uyarısı yapıldı. İzmirli vatandaşlara dışarı çıkmama uyarısı yapıldı. 1 saat içinde su baskınları olabileceği konusunda İzmir'lilere uyarıda bulunuldu.