CarrefourSA Marketlerinde Yeni Yıl Şöleni! 5 LT Teneke Ayçiçek Yağı 56,99 TL'ye Düştü

CarrefourSA Marketlerinde Yeni Yıl Şöleni! 5 LT Teneke Ayçiçek Yağı 56,99 TL'ye Düştü

Ayçiçek yağı kampanyasıyla mutfağınıza uygun fiyatlarla renk katın! Yılbaşı öncesinde CarrefourSA'da yapılan dev indirimle Komili 4 litre ayçiçek yağı, sadece 155,90 TL! Sınırlı süreli bu fırsatı kaçırmayın, lezzetin tadını uygun fiyatla çıkarın. #AyçiçekYağı #CarrefourSA #İndirim

Yılbaşı yaklaşıyor ve Ayçiçek yağı bomba indirim kampanyasıyla alışverişin keyfini çıkarmaya hazır olun. Yalnızca 2 gün süren bu fırsat, marketteki 4 litrelik Ayçiçek yağı fiyatlarını en dip seviyeye çekiyor. Yılbaşı zamlarından önce stok yapmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Komili markasının 4 litrelik Ayçiçek yağı fiyatları o kadar cazip ki, almayanlar pişman olacak. Peki, bu son Ayçiçek yağı indirimi ne kadar süreyle geçerli? 4 litre Ayçiçek yağı kaç TL?

2023/06/06/aycicekk.jpg

Ayçiçek Yağı Fiyatları Artmadan Önce Stok Yapın!

Yılbaşından sonra Ayçiçek yağı fiyatlarının artması bekleniyor. Zaten yılbaşından hemen sonra asgari ücret zammının yürürlüğe girmesiyle birlikte, market raflarında genel bir zam dalgası yaşanacak. Yeni yıl zamları öncesi stok yapmak isteyenler için son fırsat geldi. O market büyük bir Ayçiçek yağı kampanyasına imza atıyor. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar, bu fırsatı kaçırmasın. 4 litre Ayçiçek yağı fiyatlarına büyük indirim geldi.

Ayçiçek Yağı Fiyatlarındaki Zamlara Son!

Son dönemde Ayçiçek yağı fiyatlarına gelen zamlar, vatandaşları isyan etme noktasına getirmişti. Artık mutfaklarını temel bir ihtiyaç olan Ayçiçek yağına ulaşmak neredeyse imkansız hale geldi. Üstelik yeni yıl ile birlikte Ayçiçek yağı fiyatlarındaki zamların da artması bekleniyor. Ancak zam öncesi son indirim fırsatı şimdi duyuruldu.

2023/06/12/aycicek.jpg

CarrefourSA'da Dev İndirim: Ayçiçek Yağı Fiyatları Düşüyor!

Yeni yıl zamları öncesi CarrefourSA market harekete geçti ve indirim kampanyalarını başlattı. CarrefourSA indirim listesinde Ayçiçek yağı fiyatları da bulunuyor. CarrefourSA'da Komili 4 litre Ayçiçek yağı, 172,90 TL yerine sadece 155,90 TL! Bu avantajlı kampanyadan yararlanmak isteyenlerin CarrefourSA kart sahibi olmaları gerekiyor. Şartları taşıyanlar Türkiye genelindeki tüm CarrefourSA marketlerinden ve CarrefourSA'nın online satış platformundan sipariş vererek uygun fiyatlı Ayçiçek yağı sahibi olabilirler. Unutmayın, bu kampanya sadece 2 gün geçerli!