Akbank Yeni Yılda Sıfır Faizli Kredi Fırsatlarıyla Paraya Can Suyu! İşte Detaylar...

Akbank Yeni Yılda Sıfır Faizli Kredi Fırsatlarıyla Paraya Can Suyu! İşte Detaylar...

Akbank'ın yeni yıl kampanyasıyla ekonomik rahatlama! Şubeye gitmeden, 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi fırsatını kaçırmayın. Akbank Mobil uygulamasıyla anında başvurun, avantajlı faizsiz krediye hemen sahip olun. Detaylar için hemen web sitemizi ziyaret edin! Finansal sorunlarınıza çözüm Akbank'ta.

Akbank, yeni yılın başlangıcında ekonomik zorluk içinde olan vatandaşlara büyük bir destek sunuyor. 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı, 2024'e umutla başlamanız için sizi bekliyor. İşte bu avantajlı kampanyadan yararlanmak için gereken şartlar ve detaylar.

Sıfır Faizli 30 Bin TL Kredi İmkanı

Akbank, ekonomik sıkıntı içinde olan vatandaşları rahatlatmak adına özel bir kampanya başlattı. Şubeye gitmeye gerek kalmadan anında hesabınıza yatırılan 30 bin TL'lik kredi fırsatıyla finansal sıkıntılarınıza son verebilirsiniz. Tek yapmanız gereken belirli bir şartı yerine getirmek. Akbank, 10 bin TL sıfır faizli ihtiyaç kredisi ve 0 faizli 20 bin TL taksitli nakit avans ile toplamda 30 bin TL sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak için ise sadece mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olmak yeterli. İşte kredi detayları...

Sıfır Faizli 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Kampanyadan faydalanmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip, "Akbanklı olmak istiyorum." bölümünden ilerleyerek uzaktan müşteri edinimi sürecini tamamlamanız gerekiyor. 22 Ocak - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan müşteri olduktan sonra hayat sigortası yaptıranlar bu fırsattan yararlanabilecek. Sigortasız müşteriler ise aylık faiz oranı yüzde 3,5 olarak belirlendi. Akbank'ın 6 ay vade imkanıyla sunduğu faizsiz kredi detayları için Akbank web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sıfır Faizli 20.000 TL Taksitli Avans Kampanyası

Akbank'ın yıl başında duyurduğu 20 bin TL faizsiz taksitli avans kampanyası hala devam ediyor. 1 Ocak 2024 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyadan faydalanmak için mobil uygulama üzerinden "Akbanklı olmak istiyorum." ifadelerini kullanmalısınız. İlk kez Akbank müşterisi olanlar Axess ya da Wings karta başvurarak, 25 Şubat 2024 tarihine kadar başvurularının onaylanması şarttır. Başvurularınız onaylandığında kampanya süresince sadece bir kez olmak üzere sıfır faizli 20 bin TL taksitli avans ödemesinden faydalanabilirsiniz. Detaylar için Akbank web sitesini ziyaret ediniz.