Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından 2024 Yılının En Büyük Kıyağı: Dar Gelirli Ailelere Kefilsiz Şartsız 8755 TL Ödeme!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından 2024 Yılının En Büyük Kıyağı: Dar Gelirli Ailelere Kefilsiz Şartsız 8755 TL Ödeme!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2024 Doğalgaz Destek Ödemelerini duyurdu! Bakan Göktaş, 383 bin haneye toplamda 304,5 milyon TL'nin hesaplara yatırıldığını açıkladı. Hızlı ve kolay ödemeler, banka hesapları ve PTT şubeleri üzerinden yapılıyor. E-Devlet'ten başvurun, doğalgaz yardımından siz de yararlanın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, güne erken saatlerde müjdeli bir haberle başladı. Sabah 09.00 itibariyle, sosyal yardım kapsamında 3.500 TL'nin hak sahiplerinin hesaplarına yatırıldığı duyuruldu. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, 2024 yılı ödemeleri kapsamında beklenen doğalgaz yardımının 383 bin hak sahibine toplamda 304,5 milyon TL olarak gerçekleştiğini açıkladı. İşte detaylar...

2023/03/23/para.jpg

Doğalgaz Destek Ödemeleri Ocak 2024

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ocak ayında gerçekleştirilen düzenli doğal gaz tüketim desteğinde, 383 bin haneye toplamda 304,5 milyon TL ödeme yapıldığını belirtti. Bu ödemeler, ısıl haritaya dayalı olarak belirlenmiş olup, sosyal yardım kapsamında evlere yılda 1.500 TL ile 3.500 TL arasında destek sağlamaktadır.

Bakan Göktaş’tan Doğal Gaz Desteği Açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, son düzenleme çerçevesinde ev sahipleri veya kiracıların doğal gaz desteğinden yararlanabileceğini belirtti. Göktaş, "Doğal gaz alt yapısı bulunan yerleşim yerlerinde ikamet eden ve hanesinde mesken türü doğal gaz aboneliği bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bu desteğimizi sunmayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

2023/06/05/para18.jpg

Sosyal Yardımlarınız Banka Hesaplarınızda

Aile Bakanlığı ödemeleri hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştiriyor! Hak sahiplerine banka hesapları üzerinden yapılan bu ödemelerde, banka hesabı olmayanlar için PTT şubeleri de hizmet veriyor. Doğalgaz yardımı başvuruları ise e-Devlet üzerinden alınıyor. Detaylar için hemen başvurun ve desteklerden yararlanın.