Seray Sever Açıklamaları Hayranlarını Üzdü! "Sende mi Aldatıldın Seray"

Seray Sever Açıklamaları Hayranlarını Üzdü! "Sende mi Aldatıldın Seray"

Seray Sever Açıklamaları Hayranlarını Üzdü! "Sende mi Aldatıldın Seray"

Seray Sever ilk evliliğini henüz 21 yaşındayken yaptı. İlk evliliği 5 yıl süren Sever, Manda Yuvası filminin setinde tanıştığı Eray Sünbül'e aşık oldu. 4 yıllık birlikteliklerini 2018 yılında evlilikle noktalayan Seray Sever ve Eray Sünbül, geçtiğimiz nisan ayında Sofia ve Alya isimli ikizlerine sarıldı. Hamilelik ve doğum sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Sever, bu kez vatana ihanet açıklamasıyla gündem oldu.

Boğaziçi Üniversitesi İktisat ve İşletme Fakültesi İktisat Fakültesi mezunu olan Seray Sever, yıllarca televizyonda sunucu, şarkıcı ve oyuncu olarak yer almıştır. Yapımcı olarak kariyerine ek olarak, Sever sadece profesyonel olarak değil, özel olarak da adından söz ettirdi. 21 yaşında ilk evliliğini yapan Seray Sever, 5 yıldır Uğur Kozanoğlu ile aynı yastığa sahip.

Tarihler 2018'i gösterirken Sever ikinci kez nikah masasına oturdu. Ünlü isim, Manda Yuvası filminin setinde tanıştığı ve 10 yaş arayla yaşadığı Eray Sünbül ile 4 yıllık ilişkisini noktaladı.

Mutlu evliliklerini sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya koyan ikili, geçtiğimiz nisan ayında ikizleri Sofia ve Alya'ya kucak açmıştı.

Seray Sever kimdir? Seray Sever kaç yaşında ve nereli?

Hamilelik ve doğum sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Sever, bu kez vatana ihanet açıklamasıyla gündem oldu. Gökay Kalaycıoğlu ile 360 ​​programına konuk olan Seray Sever, yıllar önce sevgilileri tarafından düzenli olarak aldatıldığını söyledi.

Aldığı ihanetin kendisi için bir fobi haline geldiğini söyleyen Sever, "Güvenimi kaybetmeyip en ufak bir şüphe hissettiğimde çekip giderek o fobiyi yendim" dedi.

Yıllar önce uğradığı ihanet hakkında konuşan Seray Sever, “Kin tutmuyorum. Bunu yapan kendine yapar. Dolandırıcı aslında kendini kandırıyor, çok sinirlenir ve beni nasıl kandırır diyerek bunu kişilik sorunu haline getirirdim.

Kandırıldım ve yakalandım. Dolandırılırsanız güveninizi kaybetmezsiniz. Bunu kendine yapar. Bu fobiyi yendikten sonra aldanmadım. Bu benim fobim haline geldi. Bir süre dolandırıldım.

Güzel kadınların yanında bir erkek gördüklerinde o adam değerli oluyor. Sonuç olarak, dolandırıcılık potansiyeli artar. Çünkü yanındaki adam çekici oluyor. Düzenli olarak dolandırıldıktan sonra biraz şüphe hissettiğimde o ortamda bulunmamayı seçerek bu sorunu çözdüm.