Reynmen Ortalığı Karıştırdı! Dilan Polat'a Yaptığı Yorum Dikkat Çekti!

Reynmen Ortalığı Karıştırdı! Dilan Polat'a Yaptığı Yorum Dikkat Çekti!

Dilan ve Engin Polat çifti hakkında Reynmen'in çarpıcı yorumları! Kara para aklama suçlamalarıyla gündemdeydiler. Şimdi, soruşturma tamamlandı ve cezalar belirlendi. Detaylar haberimizde!

Şarkıcı Reynmen, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat çifti hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. "Dilan Polat nasıl ünlü oldu hala anlamadım" diyen Reynmen'in sözleri dikkat çekti.

Reynmen'in Dilan Polat Yorumu

Reynmen, Berfu Yenenler'in "Sosyal medyadan ünlenen kişi nasıl ünlenmişti?" sorusuna Dilan Polat cevabını verdi. "Ben nasıl ünlendiğini anlamadım. Dilan’ın nasıl ünlendiğini biri bana söyleyebilir mi? İnanılmaz da bir etkileşimi var. Kasıp kavurdu sosyal medyayı. Zanlı hali ayrı bir olay zansız hali ayrı bir olaydı sosyal medyayı salladı kavurdu ama nasıl ünlü oldu bilmiyorum.” şeklinde konuştu.

Dilan ve Engin Polat Soruşturması Tamamlandı

Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla tutuklanmadan önce komşularını darp ettikleri iddia edilmişti. Ancak çiftin soruşturması sona erdi. Savcılık, Dilan Polat'a "hakaret", "yaralama", "birden fazla kişiyle tehdit" suçlarından 8 yıl 4 ay, Engin Polat'a ise bu suçlara ek olarak "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 11 yıl 4 ay hapis cezası talep etti.