Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Herkesi Üzdü! Ünlü Çift boşanıyor!

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Herkesi Üzdü! Ünlü Çift boşanıyor!

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Herkesi Üzdü! Ünlü Çift boşanıyor!

Magazin dünyasının sevilen çiftlerinden Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın evliliklerini bitirecekleri iddiası gündeme bomba gibi düştü! 8 yıl önce hayatlarına giren çift, ayrılık iddialarına yanıt vermedi. Peki boşanma iddialarına Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak nasıl tepki verdi? Aşıklar boşanıyor mu?

2015 yılında evlenen Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın boşanacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanmayı planladıkları bildirilen çift, çıkan dedikoduların ardından ilk paylaşımlarını yaptı.

Çift Derbiyi Beraber İzledi

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, dizi setinde başlayan aşklarını 2015 yılında evlendiler. İki yıl sonra Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın oğlu Okan Ali, dergide model çiftlerden biri olarak gösterildi.

Aşklarını sosyal medya hesaplarından sık sık ifşa eden çiftin boşanacakları dedikoduları ortalığı kasıp kavurdu. Çiftin uzun süredir birlikte görülmemesi ve sosyal medyada fotoğraf paylaşmaması çiftin boşanacağı dedikodularını alevlendirdi.

Ayrılık iddialarına sessiz kalan çift, dün akşam Fenerbahçe-Galatasaray derbisini birlikte izledi.

Ceyda Düvenci, oğlu Okan Ali'nin fotoğrafını paylaştı. Aile dostları, Bülent Şakrak'ın çok heyecanlandığı videosunu yayınladı.

Birlikte poz vermekten kaçınan ikilinin aynı evde olduğu ortaya çıktı. Çift, ayrılık iddiaları hakkında yorum yapmadı.