Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ü Yapay Zeka İle Sunuyor İddiasıyla Karşı Karşıya

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ü Yapay Zeka İle Sunuyor İddiasıyla Karşı Karşıya

Acun Ilıcalı'nın yapay zeka ile Survivor All Star 2024'ü sunduğu iddiaları sosyal medyayı sallıyor! Programın izleyicileri büyük merak içinde, Acun'un teknolojiyle buluşması konuşulmaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı'nın, Survivor All Star 2024'ü yapay zeka ile sunduğu iddiası, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Programın izleyicileri ekrana kilitlemesiyle birlikte, Acun Medya'nın sahibi olan Acun Ilıcalı hakkında oldukça ilginç iddialar ortaya atıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Acun'un yapay zeka destekli program sunduğunu iddia eden bir yazı paylaştılar. Bu paylaşımlar arasında, Acun'un el ve kol hareketleri ile ses tonu arasındaki uyumsuzluğa dikkat çekenler de oldu.

Yapay Zeka İddiası Sosyal Medyayı Salladı

Survivor'ı uzun yıllardır takip eden bir sosyal medya kullanıcısı, Acun'un ses tonu ve hareketlerine dikkat çekerek, yapay zeka iddialarını gündeme taşıdı. Acun Medya'dan herhangi bir açıklama gelmemesine rağmen, sosyal medyada yapılan paylaşımların etkileşimi devam etti. İddialı paylaşımlardan birinde ise şu ifadelere yer verildi:

"Belki yanılıyorum, lakin Acun Ilıcalı'nın sesine çok benziyor ancak biraz titrek ve farklı. Gerçekten o mu bilmiyorum. Fakat vurgular ve cümleler aynı. TV ekranına odaklanıp yarışmacıları tek tek inceledim. Ancak hiçbir yerde Acun'u göremedim. Sunum sırasında cümleler oldukça standart ve genelgeçerdi. Bu durumda, Acun'un yorgunluğunu atmak için sunumu yapay zekaya yaptırıp montajladığı düşüncesi aklıma geldi."

Acun'un Teknolojiyle Buluşması

Yapay zeka iddiaları, özellikle geçtiğimiz hafta gündem olan kavga videosuyla daha da güçlendi. Program esnasında yaşanan kavgada, oyuncular arasındaki gerilim yükselirken Acun'un farklı bir açıdan müdahale etmesi dikkat çekti. Aynı karede oyuncularla bulunmayan Acun'un ses seviyesinin teknolojik bir şekilde kontrol edilmesi de dikkatleri üzerine çekti.