Yasmin Erbil'den Yatak Odası Paylaşımı Geldi! Mehmet Ali Erbil Görünce Çıldıracak!

Yasmin Erbil'den Yatak Odası Paylaşımı Geldi! Mehmet Ali Erbil Görünce Çıldıracak!

Yasmin Erbil'in yatak odası temalı paylaşımı sonrasında herkes şok oldu kaldı. Kimse böyle bir gelişme beklemiyordu. Dolayısıyla diziye ilişkin bizleri bekleyenler de tek tek yanıt bulacak. Peki ya güncel olarak neler bilmekteyiz? İşte detayları ile birlikte yatak odasında verdiği poz...

Yasmin Erbil'den gelen yatak odası temalı paylaşım büyük ses getirdi. Öte yandan bizleri hangi gelişmeler beklemekte? Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu detaylar ve dahası yanıt bulacak. Öte yandan güncel gelişmeler ve dahasını sizlerle paylaşacağız. Fenomen ism, yatak odasından öyle bir paylaşım yaptı ki duyanlar şok oldu. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran bu paylaşımla ilgili babası Mehmet Ali Erbil'den açıklama geldi mi?

Takipçileri Yatak Pozunu Beğendi!

Yasmin Erbil'in yatak odasındaki paylaşımını pek çok takipçisi beğendi. Öte yandan bunu beğendiklerini de yorumlarda belli ettiler. Bununla beraber ünlü ismin son zamanlarda Survivor yarışmacısı ile aşk yaşadığı yönünde adından söz ettirmesi dikkat çekiyordu.

Yasak Elma'da Oynamıştı

Öte yandan Yasmin Erbil, Yasak Elma dizisinde sergilediği performans ile adından söz ettirmişti. Kısa süreli oyunculuk kariyerinin ardından farklı bir yapımda rol almadı. Dolayısıyla bizleri hangi detayların beklediği ise yanıt buldu. Kendisinin paylaşımları ile adından söz ettirmesine karşın sosyal medyayı iyice salladığı görülüyor.