Yasemin Şefkatli'ye Kaynana Yorumu! Yırtmaçlı Eteğiyle Beğenileri Kaptı!

Yasemin Şefkatli'ye Kaynana Yorumu! Yırtmaçlı Eteğiyle Beğenileri Kaptı!

Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gündem oldu. Yırtmaçlı eteğiyle adeta harika bir kombin oluşturdu. Fotoğrafını beğenenler arasında kaynanasının olması da dikkat çekti. İdo Tatlıses'in annesi, gelininin fotoğrafı için neler söyledi?

Yasemin Şefkatli'den gelen haberle birlikte herkes şaşırdı. Sosyal medyada yaptığı paylaşım büyük ses getirdi. Kendisine gelen yorumlar ise genellikle övgü üzerineydi. İdo Tatlıses'i eşi Yasemin Şefkatli, yaptığı paylaşımla binlerce beğeni aldı.

Yırtmaçlı Eteğiyle Poz Verdi

Yasemin Şefkatli, yırtmaçlı eteği ile verdiği poz sonrasında beğenileri kaptı. 90'lardan hava barındıran kombini çok sevildi. Kendisine beğeni atan bir isim vardı ki duyunca şok olacaksınız. Yasemin Şefkatli'ye gelen yorumlardan biri oldukça şaşırtıcıydı. 

Derya Tuna da Beğendi

Eşi İdo Tatlıses'in annesi olan Derya Tuna, Yasemin Şefkatli'nin paylaşımını beğendi. Bu gelişme neticesinde ikilinin arasının oldukça iyi olduğu sonucu ortaya çıktı. Kaynanası ile arasını iyi tutması da gözden kaçmadı. Yasemin Şefkatli, şu sıralar sosyal medyayı sık sık kullanıyor. Dolayısıyla kendisini aktif olarak görmekteyiz. Instagram hesabındaki takipçi sayısı ise her geçen gün artmaktadır.