Yalı Çapkını Dizisinin Çekildiği Yalının Kime Ait Olduğu Ortaya Çıktı!

Yalı Çapkını Dizisinin Çekildiği Yalının Kime Ait Olduğu Ortaya Çıktı!

Yalı Çapkını dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Güncel olarak bizleri hangi detayların beklediğini sizlere iletelim. Söz konusu gelişmelerle birlikte Yalı Çapkını dizisinde merak edilenleri aktaracağız. Son zamanlara damgasını vuran yalıların sahipleri kimlerdir?

Yalı Çapkını dizisi, öyle ki reytinglerde büyük başarı sağladı. Böylelikle kendini izleyicilere kanıtladığı belirtiliyor. Star TV dizisinin bu başarısının arkasında şüphesiz dekorasyon ve güzel yalılar da bulunmakta. Diziye de adını veren yalıların sahibi kim sizlerle paylaşacağız. Güncel gelişmeler yanıt bulurken bir yandan merak edilenler de yanıtlanacak. Söz konusu detayları sizlere iletiyor olacağız. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri nelerin beklediğini ifade edeceğiz. Son zamanlara damgasını vuran detaylarla ilgili bilinmeyenlere yer verilecek.

Yalıların Sahibi Kim?

Yalı Çapkını dizisinde Gaziantep'teki yalının ismi Millet Hanı olarak geçiyor. İstanbul'daki yalının ismi de merak edilmekte. İsmi ile ilgili bir bilgi olmasa da Beylerbeyi'nde yer aldığını belirtelim. Öte yandan yalının sahibini öğrendiğinizde büyük şok yaşayacaksınız. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Bu noktada bizleri nelerin beklediği ise yanıt bulacak. Söz konusu gelişmeler başta olmak üzere bilinmeyenlere yer verildi.

Yalının Sahibi Sabancılar

Sabancılar'a ait olan yalı, büyük dikkat çekmekte. Yalının gelirleri ise bir derneğe bağışlanıyor. Dolayısıyla bu detayla birlikte yalı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haber sitemizi takip edebilirsiniz.