Tutuklanma Olayından Sonra İlk Defa Ekranlara Çıktı! Gülşen Dikkatleri Üzerine Çekti!

Tutuklanma Olayından Sonra İlk Defa Ekranlara Çıktı! Gülşen Dikkatleri Üzerine Çekti!

Ünlü şarkıcı Gülşen tutuklandıktan sonra ilk kez sahnede yer aldı! Şık kıyafetleri ile gündeme bomba gibi gelen Gülşen dikkatleri bir hayli üstüne çekmeyi başardı! Gülşen neden tutuklanmıştı? Gülşen'in tutuklanma sebebi hayranları tarafından büyük tepki gördü!

İmam Hatip öğrencilerine sapkın demiş olduğu için 4 gün cezaevinde yatan Gülşen, aylar sonra ilk kez konser sahnesinde yer aldı. Uzun süredir kendisinden haber alınmamış Gülşen'in nerede olduğuysa büyük merak konusu olmuştu.

Gülşen Tekrar Sahnede Yerini Şık Kıyafetleriyle Aldı!

Bir markanın düzenlenmiş olduğu etkinliğe katılmış Gülşen, sahnede sevilen şarkılarını seslendirdi. Ünlü sanatçı, şık kıyafeti ve özlenen dansıyla hayranlarıyla kavuşarak keyifli dop dolu anlar yaşadı.

NELER YAŞANMIŞTI?

30 Nisan 2022'de Ataşehir'de sahnedeyken bir arkadaşına yaptığı "İmam hatipte okumuş, sapıklığı oradan geliyor" şakası üzerinden sosyal medyada hedef alınan Gülşen, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla 25 Ağustos'ta evinde gözaltına alındı.

Özür açıklaması yayımlayan Gülşen, nöbetçi hakimliğe verdiği ifadesinde de "Bana ihtiyacı olan bir çocuğum var. Suç işlemedim. Bana ihtiyaç olunan her an gelebilirim. Tutuksuz yargılanmak istiyorum" dedi. Gülşen, buna rağmen aynı günün akşamında tutuklandı.

Yöneltilen suçlamanın cezası 3 yıldan düşük olmasına rağmen tutuklama gerekçesinde, "adli kontrol hükümlerinin yetersiz kalacağı" öne sürüldü.

Gülşen, 29 Ağustos'ta tutukluluğuna yönelik itirazın kabul edilmesiyle "konutu terketmemek" koşuluyla (ev hapsi) tahliye edildi. Avukatların karara yaptıkları itirazın ardından Gülşen hakkında yurtdışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza verme şartı getirildi. 12 Eylül'de Gülşen'in konutu terk etmeme şartı da kaldırıldı. 21 Ekim Cuma günü hakim karşısına çıkan Gülşen Çolakoğlu’nun karakola imza atma şartı da kaldırılmıştı.