Tuba Büyüküstün Türkiye'yi Terk Edince Hayranları Hüzünlendi! Tuba Büyüküstün Neden Gitti!

Tuba Büyüküstün Türkiye'yi Terk Edince Hayranları Hüzünlendi! Tuba Büyüküstün Neden Gitti!

Tuba Büyüküstün'den gelen açıklama dikkatleri üzerine çekti. Yurt dışına yerleştiğini söyleyen oyuncu, takipçilerinin tepkisi ile karşılaştı. Peki kendisi artık hangi ülkede yaşıyor? İşte oyuncudan gelen son dakika açıklaması...

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, oynadığı yapımlarla önemli bir kitleye hitap ediyor. Ünlü ismin dizi ve film tecrübesinin yanı sıra magazinde yer almasıyla da adından söz ettirdiği bilinmekte. Son yaptığı açıklama ise büyük ses getirdi. Oyuncu, açıklamasında yurt dışına yerleştiğini belirten bir ifadeye yer verdi.

Kızını Yurt Dışında Okutuyor

Başarılı oyuncu, kızını Paris'te bir okula verdiğini söyledi ve burada kendilerini evlerinde gibi hissettiğini de belirtti. İstanbul ile Paris arasında bir fark olmadığını belirtmesi ise şaşırttı. Takipçileri, bu açıklamasından ötürü kendisine kızdı. Yaptığı açıklamada "Kızlarla birlikte şimdilik buradayız, ama ne kadar süreceğine dair plan yapmadık. Paris'i çok sevdiğimi ve tıpkı İstanbul gibi burada da kendimi evimde hissettiğimi hep söyledim Kızlar okula gidiyor, ben de günlük işlerimi hallediyorum" sözlerini kullandı.

Takipçileri Çok Darıldı

Tuba Büyüküstün'ün yurt dışına yerleşmesine darılan takipçileri, kendisine sitem dolu yorumlarda bulundu. Bunun en büyük örneğini ise sosyal medyadaki paylaşımına gelen yorumlardan görüyoruz.