Survivor2023 Kadrosu Bu Sene Olaylı Geçecek! Bu Kadro Kesin Bir Birine Girer!

Survivor2023 Kadrosu Bu Sene Olaylı Geçecek! Bu Kadro Kesin Bir Birine Girer!

Survivor 2023 kadrosunda yer alan 3 kız isim duyuruldu! Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu duyuruda 3 kız yarışmacının ismini açıkladı! Survivor 2023'de yer alan 3 kız isim kimler oldu?

Survivor 2023 yeni sezon büyük bir heyecan ile bekleniyor. Acun Ilıcalı 3 kadın yarışmacının adını resmi olarak duyurdu. Survivor'un 2023 senesindeki yeni sezonunda yarışacak olan kadınlar arasında yer alan isimler Cansu Tuman, Zeynep Alkan ve Seçkin Piriler yerini aldı. Acun Ilıcalı daha öncesinde de Ümit Erdim, Murat Eken, Berdan Mardini ve Yusuf Güney'i duyurmuştu.

Survivor 2023 yeni sezon için geri sayıma başladı bile. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendi 2023 yeni sezonda yarışması kesinleşmiş isimler arasında Ümit Erdim, Murat Eken, Yusuf Güney ve Berdan Mardini yer aldı. Acun Ilıcalı bu sefer de kadın yarışmacılardan bazılarını resmi olarak sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Acun Ilıcalı son olarakta yapmış olduğu paylaşımda Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, Cansu Tuman ve Seçkin Piriler'in Survivor yarışmasında yer alacağını resmi olarak duyurdu.

Kadın Yarışmacılar!
Merve Boluğur'un kısa sürede boşanmış olduğu eşi Mert Aydın'In da yarışmaya katılacak olduğu söylense bile henüz konuya dair net bir açıklama gelmedi.