Survivor 2023 Kadrosu Yavaş Yavaş Oturmaya Başladı! Yeni Sezon Bir Hayli Olaylı Geçicek!

Survivor 2023 Kadrosu Yavaş Yavaş Oturmaya Başladı! Yeni Sezon Bir Hayli Olaylı Geçicek!

Survivor 2023 kadrosuna kesin olarak dahil olan isimler belli oldu! Survivor yeni sezonu ne zaman ekranlara gelecek? Survivor 2023 kadrosunda kimler yer alacak? Survivor 2023'ün yeni sloganı belli Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu!

Survivor 2023'te kadro açığa çıkmaya başladı. Bilek gücü kadar zeka gücünün de önemli olduğu bu yarışmanın yeni sezonunda ünlü isimler bir bir açıklanmaya başladı bile. Acun Ilıcalı 2023 Survivor ile ilgili açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Tanıtım videosundan hemen sonra kadro açıklamaları gelmeye başlandı. Acun Ilıcalın'nın açıklamış olduğu 2023 kadrosunda ki kesin isimler şu şekilde oldu: 

2023 SURVİVOR KADROSUNDA Kİ KESİN İSİMLER

BERDAN MARDİNİ

MURAT EKEN

ÜMİT ERDİM

YUSUF GÜNEY

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN EKRANLARA GELECEK?

Yeni yıldan hemen sonra yarışanın başlama tarihinin de duyurulması resmi olarak beklentiler arasında yer alıyor. Henüz bu konu hakkında net bir şey yok. Fakat yarışma geçen sene 15 Ocak tarihinde başlamıştı.

SURVİVOR 2023 DE YENİ FORMAT!

Acun Ilıcalı yeni sezon başvurularıyla ilgili yapmış olduğu açıklamada "Survivor 2023’e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023’e katılma şansına sahip olun" sözlerini ifade etti.