Survivor 2023 Kadrosu Çorbaya Döndü! Hangi Alandan İstersen Yarışmacı Var!

Survivor 2023 Kadrosu Çorbaya Döndü! Hangi Alandan İstersen Yarışmacı Var!

Survivor 2023 Kadrosu Çorbaya Döndü! Hangi Alandan İstersen Yarışmacı Var!

Survivor 2023'de yer alacak kişilerde büyük isimler yer aldı! 6 sosyal medya fenomeni Survivor 2023'de yerlerini aldı! Survivor 2023 kadrosuna dahil olmuş 6 sosyal medya fenomeni kimler oldu? Survivor 2023 bomba gibi geliyor! Acun Ilıcalı o 6 ismi açıkladı!

Daha öncesinde Exxen'de yayınlanmış Exatlon Challenge yarışmasında mücadele veren Alper Rende, Chaby, Elanur, Buse Plan, Halil İbrahim Göker ve Kürşat Juan Survivor 2023 kadrosuna resmen dahil oldu.

TV8 ekranlarının bir hayli sevilen yarışması Survivor 2023 için geri sayım başladı bile. Yeni senede ekrana gelecek olan yarışmada merakla beklenen yarışmacılar belli olmaya yavaş yavaş başladı. Sosyal medya hesabından kadroya dahil olmuş ünlü isimleri tek tek açıklamış olan Acun Ilıcalı, bu sefer mücadele edecek 6 sosyal medya fenomeninin ismini açıkladı.

 Survivor 2023'de 6 fenomen Yer Alacak!

2020 senesinde Acun Ilıcalı'nın platformu Exxen'de yayınlanmış Exatlon Challenge yarışmasında yarışmış Alper Rende, Chaby, Elanur, Buse Plan, Halil İbrahim Göker ve Kürşar Juan, Survivor 2023 kadrosunda yerlerini aldı. Instagram hesabından isimleri paylaşmış Acun Ilıcalı "Kadroya dahil oldular, hepsine başarılar dilerim" sözlerini ifade etti.

Survivor 2023'ün kadrosunda; Ümit Erdim, Berdan Mardini, Zeynep Alkan, Murat Eken, Cansu Tuman, Seçkin Piriler ve Yusuf Güney'de yerlerini aldı.