Sosyal Medya Ayağa Kalktı! Ecem Erkek Performansıyla Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Sosyal Medya Ayağa Kalktı! Ecem Erkek Performansıyla Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Güzel Günler'in Füsun Karakterine Hayat Veren Ecem Erkek Ebru Gündeş'in Şarkısını Dile Getirdi. Sosyal Medya Ayağa Kalktı!

Güldür Güldür  de Füsun olarak bilinen Ecem Erkek, Güzel Günler dizisi ile ekranlara geri döndü. Dizide "Füsun" karakterini canlandıran Ecem Erkek, "Demir Attım Yalnızlık" şarkısını seslendirdi. Performansı sosyal medyayı salladı.

Güzel Günler'in Oyuncu Kadrosunda Bulunanlar:

Güldür Güldür Show adlı eğlence programında Naime rolüyle adından söz ettiren Ecem Erkek, Güzel Günler dizisi ile programda.Erkek dizisinde Füsun karakterine Binnur Kaya, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler eşlik ediyor.

Ecem Erkek'ten "Demir Attım" Performansı:

Güzel Günler'in "Füsun" şarkısı Ecem Erkek, son bölümde Ebru Gündeş'in "Demir Attım Yalnızlık" şarkısını seslendirdi.Dizinin bu bölümünü yayınlayan adam, "Ne dersen de ben hala sevdiğim bir işim var ve çok mutluyum" dedi. Ecem Erkek'in performansı sosyal medyada büyük beğeni toplarken, takipçileri oyuncu için "Ecem, oyunculuğun, sesin harika" dedi.