Pınar Altuğ Özel Sırlarını Paylaştı! Yatak Odası Maceralarını Anlattı!

Pınar Altuğ Özel Sırlarını Paylaştı! Yatak Odası Maceralarını Anlattı!

Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ile olan evliliğinin nasıl güzel bir şekilde gittiğini açıkladı. Öyle ki güncel bilgilerle beraber çeşitli ifadelere yer verilecek. Son zamanlara damgasını vuran Pınar Altuğ'un ilişki üzerine yaptığı yatak açıklamaları ise şaşırttı.

Pınar Altuğ, yıllardır Yağmur Atacan ile evli ve ikisi de halinden oldukça memnun.  Dolayısıyla ikiliye gıpta ile bakılıyor. Peki ya evliliklerinin sırrı nedir? Kendilerine sorulan soruları Pınar Altuğ içtenlikle yanıtladı. Gelinen noktada bizleri başka hangi detayların beklediğine yönelik bilgi vereceğiz. Oyuncu Pınar Altuğ'dan gelen açıklamayı duyanlar şok üstüne şok yaşadı.

Mutlu Evliliğin Sırrını Açıkladı!

Pınar Altuğ, yaptığı açıklamada mutlu evliliğin sırrı olarak güven, arkadaşlık, bütünü korumak, saygı ve seks olarak nitelendirdi. Dolayısıyla açıklamasına devam etti ve yaşın kendisi için yalnızca bir rakamdan olduğunu söyledi. Öte yandan "Benim yaşla birlikte günlük hayatımdaki enerjim de düşmedi. Libido da bununla bağlantılı. Ne genç arkadaşlarım var, “Ay şimdi onu mu yapacağız” diyorlar, yapıver işte, hallediver. Hep iç ritmi yüksek ve enerjik bir kadın oldum. Dolayısıyla 40’lı yaşlarda olmak bir şey değiştirmedi, sadece bir rakam. Bu arada dolu dolu 46 yani, söyleyebiliriz de." açıklamasına da yer vererek herkesi şaşırttı. Gündemde bomba etkisi yaratan ünlü isimle ilgili başka neler biliyoruz sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran Pınar Altuğ, genel olarak sahip olduğu ün ve evliliği ile adından söz ettirmekte.