Murat Cemcir ve Ahmet Kural'dan Birlikte Oynamama Kararı Geldi! Murat Cemcir Tek Kaldı!

Murat Cemcir ve Ahmet Kural'dan Birlikte Oynamama Kararı Geldi! Murat Cemcir Tek Kaldı!

Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın yaptığı açıklama şaşırttı. Murat Cemcir, birlikte oynamayacaklarını belirtti ve bu durum hayranları tarafından tepki gördü. Son dakika gelişmeleri ve dahası hakkında bilgi vereceğiz.

Murat Cemcir, yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Öyle ki ünlü ismin Ahmet Kural ile güzel işlere imza attığı biliniyor. Şimdi ise gelinen noktada Murat Cemcir'in Ahmet Kural ile bir projede oynamayacağını söylemesi ses getirdi.

Birlikte Oynamayı Düşünmüyorlar

Murat Cemcir'den gelen ifadede yeni bir proje olduğu ancak Ahmet Kural'ın olmadığı belirtildi. Dolayısıyla Ahmet Kural ile aralarında bir küslük mü var merak ediliyor. Bu sorunun yanıtı da bir şekilde verildi.

Aralarında Problem Yokmuş

Murat Cemcir'e göre Ahmet Kural ile aralarında herhangi bir sıkıntı yok. Yalnızca farklı projelerde rol alıyorlar. Bu noktada kendisinin kardeş olduklarını hatırlatması da dikkat çekti. Yakın zaman sonra tekrardan beraber oynayabilirler. Aldıkları kararın sadece şu an için geçerli olduğu biliniyor. Bakalım önümüzdeki aylarda ikiliden yeni bir hamle gelecek mi? Çünkü birlikte oynadığı projeler fazlasıyla beğeniliyor.