Murat Boz Yaşlandığının Farkına Vardı! Apar Topar Yurtdışına Saç Ektirmeye Gitti!

Murat Boz Yaşlandığının Farkına Vardı! Apar Topar Yurtdışına Saç Ektirmeye Gitti!

Murat Boz'dan gelen saç ektirme hamlesi şaşırttı. Ünlü ismin bir anda saç ektirmeye karar vermesi ve saçlarını kısa kestirmesi gündem oldu. Bunun için yurt dışına çıktığı bilgisi iletildi. Alanında uzman Türk hekimleri de var iken kendisinin yurt dışını tercih etmesi şaşırttı.

Normalde insanlar saç ektirmek için Türkiye'ye geliyor. Murat Boz ise saç ektirmek için yurt dışına çıkmayı tercih etti. Paylaştığı fotoğraf ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isimden gelen hamle herkesi şaşırtıyor. Öte yandan bizleri hangi detaylar beklemekte? Şarkıcıdan gelen paylaşım şok etkisi yarattı.

Murat Boz'dan Şaşırtan Paylaşım!

Murat Boz, öyle bir paylaşım yaptı ki görenler şaştı kaldı. Üstelik saçlarını kısa kestirerek gürleştirmek için ekim yaptırdığı öğrenildi. Bu ekim işleminden sonra ise paylaştığı fotoğraf ile gündem oldu.

Yakında Dönecek!

Yurt dışı macerası kısa sürecek olan ünlü şarkıcı, yakın zamanda Türkiye'ye dönebilir. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürüyor. Güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıkacak. Kendisiyle ilgili merak edilenlere de yer vereceğiz. Yakında yeni projeler ile izleyiciler karşısına çıkar mı merak ediliyor.