Müge Anlı'yı Reytinglerde Geçen Program Şok Etti!

Müge Anlı'yı Reytinglerde Geçen Program Şok Etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının reytinglerdeki düşüşü pahalıya patladı. Öyle ki onu geçen programı duyduğunuzda şok olacaksınız. Esra Erol'u da gerisinde bırakan programın ismi nedir? Reyting sonuçları açıklandıktan sonra herkes şok oldu kaldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, reytinglerdeki sıralaması ile adından söz ettirmekteydi. Öyle ki hem onu hem de Esra Erol'u geçen bir program ortaya çıktı. Güncel gelişmeler ışığında bizleri tam olarak neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuracak detayları aktarıyoruz. Güncel bilgiler eşliğinde bizleri nelerin beklediğini belirtelim.

Müge Anlı'yı Gerisinde Bıraktı

Selçuk Tepeli ile Fox haber, reytinglerde birinci olarak adından söz ettirdi. Öyle ki Müge Anlı başta olmak üzere pek çok dizi ve program ardında kaldı. Dolayısıyla bu reytingler ışığında bizleri başka hangi detayların beklemekte olduğu da yanıt buldu.

Haberciliği ile Adından Söz Ettiriyor

Hem Fox TV hem de Selçuk Tepeli, habercilik anlayışı ile izleyicilerin beğenisini kazanmakta. Dolayısıyla bu kanal üzerinde yayınlanan haberler, Selçuk Tepeli'nin sunumu ile birleşince reyting rekorları kırıyor. Son zamanlara damgasını vuran haber programı, zaman zaman gündem haline de gelebilmekte.