Merve Taşkın Yalıda Yaşayacağım Sözleri Yaşan Oldu! Aylık Geliri ve Yaptıkları Başına Bela Oldu!

Merve Taşkın Yalıda Yaşayacağım Sözleri Yaşan Oldu! Aylık Geliri ve Yaptıkları Başına Bela Oldu!

Fenomen Merve Taşkın'a dava açıldı! Merve Taşkın'ın aylık geliri bizzat kendisi tarafından duyuruldu! Merve Taşkın'a neden dava açıldı? Merve Taşkın nasıl bir açıklamada bulundu?

Sık Sık gündeme gelmiş sosyal medya fenomeni Merve Taşkın'ın müstehcen pozlarından dolayı başı bir hayli belaya girmişti. Hakkında dava açılmış ve yargılanacak olan fenomen lüks yaşantısı ile gündeme bomba gibi düştü. Merve Taşkın'ın şimdilerde aylık kazancı ortaya çıktı!

Sosyal medyada müstehcen paylaşımları ile yapmış olduğu ve Onlyfans kullanmış olduğundan ötürü dava açılmış fenomen Merve Taşkın son paylaşımları ile büyük tepki aldı.

Fenomen Merve Taşkın'ın Aylık Kazancı Ne Kadar?

İstanbul Bebek'te bir yalıya taşınmış olduğunu itiraf eden Merve Taşkın, 18 yaşımdan bu yana kendi ayaklarım üzerinde durmayı ve yalnız yaşamayı öğrendim. 30 yaşına gelip bir şey başaramamış hâlâ aile evinde yaşayan insanlar laf ebeliği yapmasın" sözlerini dile getirerek tartışmaların fitilini resmen ateşe verdi.

Eleştiri oklarının hedefi olmuş Merve Taşkın'ın aylık kazancı resmen bizzat kendisi tarafından duyuruldu. Merve Taşkın geçmiş olduğumuz günlerde aylık kazancının "şimdilik" 200.000 TL almış olduğunu duyurmuştu.

Taşkın kazancı ile ilgili sorulara ayrıca "Bu tarz şeyleri merak etmenizi anlamıyorum" sözlerini paylaşarak tepki görmüştü. Instagram hesabında paylaştığı iddialı pozları ile gündeme bomba gibi düşen Merve Taşkın, Miss Turkey'e katılmış olduğunu fakat yalnızca ilk 50'yi görmüş olduğunu resmi olarak duyurdu.

Artık bakire değilim. Merakımdan yaptım" itirafları ile konuşulmuş Merve Taşkın'a, Amsterdam'da bulunmuş olan seks müzesinde poz verdiğinden dolayı müstehcenlik suçlarından dava açılmıştı. Merve Taşkın, Sırf seks müzesini ziyaret edip paylaşım yaptım diye hapse girmek istemem'  sözlerini dile getirerekten paylaşımlarını kaldırdı.