Masterchef'in Eski Yarışmacısı Murat Özdemir Kendini ve İmajını Yeniledi!

Masterchef'in Eski Yarışmacısı Murat Özdemir Kendini ve İmajını Yeniledi!

MasterChef eski yarışmacısı Murat Özdemir'den şaşırtıcı hamle! Murat Özdemir'e ne oldu? Murat Özdemir Şimdi Ne Yapıyor? Murat Özdemir Herkesin İlgisini Nasıl Çekmeyi Başardı!

MasterChef Türkiye ile tanınmış sonrasında skandalları ile gündemden düşmemiş olan Murat Özdemir bakın artık neler yapıyor; İmajını değiştirmiş olan Murat Özdemir artık sosyal medyada popüler oldu. Papağanına yapmış olduğu işkence görüntüleri tüm Türkiye'nin tepkisini üzerine çekmiş olan Murat Özdemir'i görenler şok içerisinde kaldı.

MasterChef Türkiye'nin 2018 senesinde yayınlanmış ilk sezonda mücadele etmiş olan Murat Özdemir, yarışmada yaşamış olduğu gerginliklerle yarışmadan diskalifiye edilmişti. Daha sonrasında papağana yapmış olduğu işkence görüntüleri ile tepkileri üstüne çeken ve polislere tavrıyla eleştirilen eski yarışmacı son hali ile dikkatleri bir hayli üstüne çekmeyi başardı.

Bir dönemler Bakırköy Ruh ile Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüş olan Murat Özdemir imajını resmen yeniledi. TikTok'da ve Instagram'da fenomen olmuş eski yarışmacı değişimleriyle çok büyük şaşırttı.

MasterChef Murat Özdemir artık minik bir arabada hayır lokması ile pilav dağıtmaya başladı. Eski yarışmacı sosyal medyadan da sık sık bu anları paylaşmaya devam ediyor.