Kıvanç Tatlıtuğ Yaşadığı Korkunç Olaylardan Sonra Yüzleri Güldüren Paylaşım Geldi!

Kıvanç Tatlıtuğ Yaşadığı Korkunç Olaylardan Sonra Yüzleri Güldüren Paylaşım Geldi!

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı eşi kadar aktif kullanmıyor. Tatlıtuğ ve eşi dünya evine 6 yıl önce girmişlerdi. Çocuklarına hep çok dikkatli büyütmüşlerdi. Beraber bulundukları bir etkinlikte kocasının resmini paylaşan Dizer büyük tepki çekti

Başak Dizer Ve Kıvanç Tatluğ 6 yıl önce dünya evine girmişlerdi. Oğulları Kurt Efe'yi 2022 Nisan ayının ortalarında dünyaya getirmişti. Çocuklarını kimseler görmesin diye gözlerde uzak büyüttüler. Son gönderilerinde dikkatleri üstlerine çektiler. Beraber gittikleri etkinlikten İnstagram'da kocasının resmini yayınlayan Başak Dizer, fanlarını büyüledi.

Kıvanç Tatlıtuğ Sosyal Medyayı Aktif Kullanmıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı eşi gibi aktif kullanmıyor. Başak Dizer'de zaman zaman kocasının resimlerini kendi sosyal medya hesabında paylaşıyor. Kıvanç'ın son gönderdiği eşinin kamerasına böyle yansıdı!

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Başak Dizer'in Pozu

Başak Dizer bu fotoğrafın hemen sonra kocasıyla ayna resmi yayınladı. Mutlu olmalarıyla da  sürekli magazin basınında kendine  yer bulan çiçeği burnunda anne baba Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ üst üste resimleriyle sosyal medyada fanlarına adeta güzel anlar yaşattı. Televizyon ekranlarına en son Çarpışma dizisiyle gelen Kıvanç Tatlıtuğ yakın bir zamanda Aile adlı seride sevenleriyle buluşacak. Seride oyuncuya başrolde Serenay Sarıkaya eşlik edecek. Senaryosounu Hakan Bonomo'nun yazmış olduğu iddialı bir dizi olacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın beraber oynaması da diziyi daha çekici yapıyor.

Tatlıtuğ'un Pozu

Başak Dizer , kocasının oğlu ile 30.gün ve 3. ayında gönderdiği resimin pozunda sosyal medyadaki takipçilerinin hayranlarını güzel bir kare oldu.