Kısmetse Olur Programında Kavgalar Peş Peşe Geldi! Hakaretler Havalarda Uçtu!

Kısmetse Olur Programında Kavgalar Peş Peşe Geldi! Hakaretler Havalarda Uçtu!

Kısmetse Olur Programında Kavgalar Peş Peşe Geldi! Hakaretler Havalarda Uçtu!

Kısmetse Olur'un dün yayınlanan bölümünde Zeyd ile Oğulcan arasında kavga çıktı. Oğulcan'ın sevgilisi Cansel'i alıp havuza atan Zeyd'in "Sevgilini ödünç aldım" sözleri tansiyonu yükseltti. Öfkeli Oğulcan ile Zeyd arasında temaslı kavga çıkarken araya giren diğer yarışmacılar ikiliyi sakinleştirmeye çalıştı. Günün sonunda ikili arasındaki kavga hakkında konuşan sunucu Öyku Serter, yarışmacıları uyardı.

5 yıl aradan sonra YouTube kanalında yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında heyecan tavan yaptı. Cansel ile aşk yaşayan Zeyd ile Oğulcan arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

CANSEL'İ TUTARAK HAVUZA ATLADI

Önceki gün yayınlanan bölümde partide eğlenen Zeyd, Cansel'i kucağına alarak havuza atladı. Dünkü bölümde Zeyd'in yaptığına tepki gösteren Oğulcan, "Bazı karaktersizler kız arkadaşımı ödünç alabileceklerini sanıyorlar."

"SEVGİLİNİ ÖDÜNÇ ÇALDIM"

Bunun üzerine Zeyd, "Karaktersiz dersem... Cansel için seninle buradan kavga etmeyeceğim. Korktun. Tepkini havuzda gösterirdin. Havuza atlamak istemiyorum. erkek erkeğe kız arkadaşını ödünç aldım kardeşim sevgilini çaldım bu kadar basit."

"Sevgilime bunu yapamazsın"

Zeyd'in sözlerine sinirlenen Oğulcan, "Elimin yarısı sana. Böyle bir program olmasa gelmezdin. Sevgilim dediğim kadına bunu yapamazsın. Ne olduğunu anlamıyorum." senin gibi birinin burada işi var. böyle şeyler yapacak kadar aptalsın.”

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

İkili arasında çıkan tartışmada tansiyon yükselince Zeyd ve Oğulcan birbirine girdi. Yasak olmasına rağmen, diğer katılımcılar birbirleriyle temas halinde olan ikilinin arasına girdi. Oğulcan evin bahçesine götürülürken yapım ekibi görevlileri kapıya geldi.

Koruma eşliğinde eve gelen Öyku Serter, katılımcıların kuralları hatırladıklarını ve uyarı aldıklarını söyledi.