Kısmetse Olur Aşkın Gücü Programı Yeniden Başlıyor! Başlama Tarihi Açıklandı!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Programı Yeniden Başlıyor! Başlama Tarihi Açıklandı!

Yılların efsanesi haline gelen Kısmetse Olur programına dair çeşitli detaylar paylaşıldı. Yeniden başlayacağı bilgisi iletildi ve bu noktada pek çok kişinin bekleyişi sürüyor. Kısmetse Olur programı nerede yayınlanacak? Sunucunun ismini öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının yeniden başlayacağı bilgisi iletildi. Üstelik sunuculuğunu da oldukça güzel ve deneyimli biri yapacak. Son yıllara damgasını vuran program, hali hazırda sosyal medyada da popülerliğini koruyor. Yurt dışında da büyük bir ilgi ile karşılaştı. Dolayısıyla programa ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası da yanıt bulacak. Ancak programın televizyonda değil farklı bir mecrada yayınlanacağı bilgisi iletildi.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Yayın Tarihi!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının Pazartesi gününden itibaren yayınlanacağı belirtildi. Bununla birlikte programla ilgili çok fazla soru soruluyor. Öykü Serter, sunuculuk yapacak. Güzel ismin sunucu olması izleyicileri ayrı bir sevindirdi.

Artık Youtube'da Yayınlanacak!

Programın artık Youtube'da yayınlanacağı detayını da unutmamak gerekiyor. Bu sayede gönül rahatlığı ile programı izleyebileceksiniz. Televizyondan Youtube'a geçmeleri ise şaşkınlıkla karşılandı fakat her halükârda izleyiciler daha rahat izleyebilecek.