Kardeşini Kaybeden Alişan'dan Sosyal Medya Üzerinden Sorumlulara Lanet Okudu!

Kardeşini Kaybeden Alişan'dan Sosyal Medya Üzerinden Sorumlulara Lanet Okudu!

Kardeşini koronavirüsten kaybeden Alişan zor günler geçirdi. Sosyal medyada bir paylaşım yapan Alişan isyan etti. Türkücü Alişan yaptığı paylaşımda, "Para kazanmak için insanlığa bu hastalıkları bulaştıranlara Allah lanet etsin" dedi.

1.5 yıl önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı korona virüsten kaybeden ünlü şarkıcı Alişan zor günler geçirdi. Ağabeyinin acısıyla yıkılan Alişan, salgının yeni varyantlarına ve aşılara da bölümlerle karşılık verdi.

Alişan paylaşımında isyan ederek şunları yazdı:

"Nasıl bir hastalık başımıza bela ettiyseniz, doymadınız be, doymadınız. Kaç yüz bin kişiyi kaybettik, doymadınız. Aşı dediniz, yaptınız, sattınız doymadınız. Şimdi çıkardınız başımıza yeni varyantlar yine aşı peşine yine para peşine düştünüz. Kim insanlığa bu hastalıkları tek amaçları para kazanmak için bela ettiyse Allah belalarını versin."

Alişan Lanet Okudu

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde İstiklal Caddesi'ne düzenlenen bombalı saldırıda 6 yurttaşımız şehit oldu, 81 kişi yaralandı. Korkunç saldırının ardından ünlü isimler de terörü lanetledi: Dün saat 16.20 sıralarında. Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde şiddetli bir patlama oldu. Bombalı saldırıda 6 vatandaşımız şehit oldu, 81 kişi yaralandı. Saldırının ardından ekipler çalışmalarını hızlandırırken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ne bombayı atan kişinin kısa sürede İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından bulunduğunu duyurdu. İstanbul'un göbeğinde meydana gelen korkunç patlamaya ünlü isimler sessiz kalamadı. Sosyal medya hesaplarından birbiri ardına paylaşımlar yapan ünlü isimler, teröre bir kez daha lanet okudu ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı diledi.