Kadir Doğulu Yalan Makinesini Patlattı! Anlattığı Anılar Başkasına Ait Olduğu Ortaya Çıktı!

Kadir Doğulu Yalan Makinesini Patlattı! Anlattığı Anılar Başkasına Ait Olduğu Ortaya Çıktı!

Kadir Doğulu Yalan Makinesini Patlattı! Anlattığı Anılar Başkasına Ait Olduğu Ortaya Çıktı!

O Ses Türkiye yılbaşı özel programına eşi Neslihan Atagül ile birlikte katılan Kadir Doğulu, evlilikleri sırasında yaşadıkları tartışmayı anlattı. Doğulu'nun anlattığı hikayenin bir aile danışmanı tarafından çalındığı iddia edildi.

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti sahne alarak Bal Böceği şarkısını seslendirdi. Performanslarının ardından jüri üyeleriyle sohbet eden ikiliden Doğulu, evliliklerinde yaşadıkları bir olayı anlattı.

EŞİNYLE KONUŞMALARINI PAYLAŞTI!

Aralarında geçen bir tartışmayı anlatan Kadir Doğulu, “Bir keresinde büyük bir tartışma yaşadık. Kapıyı çaldım ve dışarı çıktım. İşimi bitirip akşam eve geldiğimde kanepede uyuyakaldı. Normalde onu oraya koyar koymaz yatırırdım. O gün sinirlendiğim için yapmadım. Yatak odasına gittim ve yattım. Sabah yanıma geldi. İkimiz de kızgınız. Ona ara vermeli miyiz diye sordum ve "Tamam, hadi gidelim" dedi. Aradan birkaç saat geçti, evde beraber vakit geçirdik. Tam dışarı çıkacakken yanıma gelip boynumu öptü. Sonra oturduk konuştuk. Biz konuşurken dün gece eve gittim. Geldim dedim, fark ettim dedi. Normalde seni üst kata çıkarırdım ama çıkarmadım dedim. "Beni almanı çok bekledim" dedi. Çok bekledim, "Aç mısın?" Ben de "Bana soracaksınız. O gün bir dönüm noktamız var. Konuşarak izleyerek çok şey anlayabilirsiniz" dedim.

ÇALINTI İDDİASI HİKAYESİ!

Doğulu'nun anlattıkları, yazar ve aile danışmanı Adem Güneş'in Twitter'da paylaştığı bir hikayeye benzetildi. Kısa sürede Twitter'da gündem yaratan Doğulu, "Hikaye çalıntı, çok komik" dedi. Ünlü çift, yorumlara sessiz kaldı.