İbo Show Yılbaşına Özel Olarak Hazırlıklara Başladı! Yılbaşı Konukları Kimler Belli Oldu!

İbo Show Yılbaşına Özel Olarak Hazırlıklara Başladı! Yılbaşı Konukları Kimler Belli Oldu!

İbrahim Tatlıses yılbaşında İbo Show yapacak mı soruları büyük merak konusu oldu! Peki İbo Show yılbaşı gecesinde ekranlara gelecek mi? İbo Show hangi kanalda ekranlara gelecek? İbo Show Programdan neden kaldırıldı?

İbrahim Tatlıses'in seneler sonra ekrana dönmesi sevenlerini çok mutlu etmişti. İbrahim Tatlıses'in yılbaşında İbo Show'u hangi kanalda yapacak olduğu netlik kazandı. İbo Show'un konuklarıysa henüz net bir şekilde belli olmadı.

Eski eşime hakaret etti, program yayından kaldırıldı!

Onur Akay bir yazı paylaşarak; "Star TV ekranlarında yayınlanan İbrahim Tatlısesin İbo Show isimli programı sezon finali yapmış ve yeniden Eylül ayında Star TV ekranlarında seyirci ile buluşacaktı. Ancak Star TV yönetimi, İbrahim Tatlısesin eski eşi Adalet Saraya 'karayılan 've 'büyücü diyerek hakaret etmesi nedeniyle, İbo Showla yollarını ayırdı. Tatlısesin her kesimden tepki alması 9 yıl sonra başlayan programının da sonu oldu. Tatlıses ve ekibi ise şimdilerde yeni kanal arayışına girdi." cümlelerini dile getirdi.

İbo Show Yılbaşı Gecesinde Ekranlara Geliyor!

Seneler sonra ekrana dönmüş türkücü bir sezonluk programdan sonra tekrardan ara vermişti.

İbrahim Tatlıses'in dev eğlence programı İbo Show'u yılbaşı gecesinde tekrardan yapmak istediğini bildirdi.

İbrahım Tatlıses'in hangi ekranda olacak olduğu ise büyük bir merak konusu haline geldi ve merak edilen soru yanıtını erken buldu.

 

İbrahim Tatlıses son senelerde olduğu üzere tekrardan eğlenceli şovları ile Star TV ekranında yer alacak. İbo Show'un yılbaşı gecesinde yapılacak özel programının konukları da birer birer netlik kazandı.