Hülya Avşar Bu Dönem Dillerden Düşmüyor! Şimdi İse Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Gündemde!

Hülya Avşar Bu Dönem Dillerden Düşmüyor! Şimdi İse Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Gündemde!

Ünlü sunucu ve güzel oyuncu Hülya Avşar geçmiş olduğumuz hafta Anlatma şarkısını resmi olarak paylaştı! Hülya Avşar kendine nasıl bir jön buldu? Hülya Avşar'ın jönü pek çok kişi şaşkınlık içinde bıraktı! Hülya Avşar'dan büyük skandal!

Geçmiş olduğumuz günlerde Anlatma şarkısını müzik severlere sunmuş olan Hülya Avşar, son olarak yolda karşılaşmış ve kendisine eşlik etmesi için teklif götürmüş olan Murat Altan ile çekmiş olduğu kliple uzun bir süre gündemde yer almayı başardı. Klibindeki çıplak sahneler hakkında ise yapmış olduğu açıklamalarıyla da dillerden düşmeye Hülya Avşar, şimdi ise sosyal medya paylaşımı ile adından söz ettirmeye başladı. Duş sonrasında vermiş olduğu pozlarından birini yayınlayan Avşar, en cesur hali ile kamera karşısına çıktı.

Yakışıklı Erkek Sevmiyor!
Şarkıcı, sunucu ve oyuncu olan güzel ünlü Hülya Avşar geçmiş olduğumuz haftalarda yeni şarkısını resmi olarak çıkardı. Klipte Avşar'a yürüyüş yaparken karşılaşmış olduğu ve teklifte bulunmuş olduğu bir yazılım şirketinde çalışan Murat Altan eşlik etti. KlIbindeki jönü yolda bulmuş olan Hülya Avşar, konu ile ilgili şu sözleri kullandı: "Sormayın. Epey bir oyuncu aradık; baktım hep yakışıklı hep yakışıklı gelenler. Bana da açıkçası çok yakışıklı cazip gelmiyor. Yakışıklı erkek çok sevmiyorum." sözlerini dile getirdi.

Sosyal Medya Paylaşımları!
Klibi ile gündemden bir türlü düşmeyen Hülya Avşar, bu kez sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam etti. Duş sonrasında vermiş olduğu pozlarından birini yayınlayan Hülya Avşar, en cesur hali ile kamera karşısında yerini aldı.

Sosyal medyada hız ile yayılan poz, kısa sürede sosyal medyada hızla dolaşarak gündeme bomba gibi düştü.