Havva Öztel'den Gelinlikli Paylaşım Geldi! Görenler Gözlerine İnanamadı!

Havva Öztel'den Gelinlikli Paylaşım Geldi! Görenler Gözlerine İnanamadı!

Havva Öztel'den gelen gelinlik açıklaması dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim, gelinlikler içinde poz verince herkesi şaşırttı. Son zamanlara damgasını vuran Havva Öztel hakkında neler biliyoruz? Aleyna Tilki'nin annesi ortalığı iyice karıştırdı. Takipçileri meraktan ne yapacağını bilemedi.

Aleyna Tilki'nin annesi olan Havva Öztel'in gelinlikler içerisinde olan paylaşımı dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim, kızı gibi sesini iyi kullanıyor. Yeteneği olduğu bariz bir şekilde ortada. Bu yüzden kendisine klip çekmeye karar verdi.

Evleneceği Zannedildi!

Havva Öztel'e gelen yorumlar arasında "yoksa sen evleniyor musun bu ne hal" "evlilik sana ayrı bir yakışmış" "gelinliği evlenmek için mi giydin yoksa" gibi yorumlar vardı. Ancak kendisi yaptığı açıklama ile tüm detayları ortaya çıkardı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Evleniyormuşum ama düğünüme beni davet etmediler"  yazmaktaydı.

Klip İçin Gelinlik Giymiş!

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, klip için gelinlik giyerek dikkatleri üzerine çekti. Yeni klibi etki yaratacak mı onu da zamanla göreceğiz. Şimdilik klip hazır değil fakat en kısa sürede hazır olması planlanıyor. Bakalım klibi gerçekten de sevilecek mi birkaç hafta içerisinde belli olması muhtemel. Aleyna Tilki'nin klipte oynayıp oynamayacağı da ayrıca belli olacak.