Hasan Can Kaya Konuşanlar Programında Şakanın Dozunu Kaçırdı! konuk Ettiği Saba Tümer Rezil Oldu!

Hasan Can Kaya Konuşanlar Programında Şakanın Dozunu Kaçırdı! konuk Ettiği Saba Tümer Rezil Oldu!

Saba Tümer, EXXEN'de yayınlanan ve sunuculuğunu Hasan Can Kaya'nın yaptığı Konuşanlara konuk oldu.

Moderatörlüğünü Hasan Can Kaya'nın yaptığı Konuşanlar bir kez daha gündeme damgasını vurdu. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve kahkahalarıyla herkesi coşturan Saba Tümer konuk oldu! Gösteri öncesi köfte ve soğan yiyen Tümer, soğan kokusu alınca Hasan Can Kaya tarafından utandırıldı.

Saba Tümer Konuşanların Alay Konusu Oldu!

Saba Tümer, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya iştiraki EXXEN'de yayınlanan ve Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı “Konuşanlar” programına bu hafta konuk oldu. Programa katılanların sık sık fantezilerini paylaştığı Konuşanlarda bu kez Hasan Can Kaya ve Tümer'e kahkahalar yağdı. Hasan Can Kaya, konuğunun soğan kokusundan rahatsız oldu. Saba Tümer'i mahcup eden Hasan Can Kaya, "Bugün geldiği için çok mutluyum masrafı da yok gittim ekibi de yok oda bomboş. 8 tabak meyve var ama jelatini açılmamış. Soğan konuyordu ama ne yedin hayatım?" dedi. açılmadı Soğanlar koyuldu da ne yedin canım?

Köfte Ve Soğanlı Salata Yedim Diyen Saba Tümer!

Saba Tümer ise gülerek, "Köfte ve soğanlı salata" yanıtını verirken, Hasan Can Kaya, "Bugün kimsenin öpüşmeye niyeti yok, şey dememişler biriyle tanışırım öpüşürüm. İbrahim Tatlıses gibi kokuyordu bugün. "Saba Tümer ise "Ya yapma, bu kadar mı?" Komedyen stüdyoda "İbrahim Tatlıses'ten ne kadar gelir bilmiyorum" diyerek kahkahayı patlattı.