Hande Erçel Sosyal Medyanın Kraliçesi Olmayı Sürdürüyor! Çünkü Tekrar Kerem'le Birlikte!

Hande Erçel Sosyal Medyanın Kraliçesi Olmayı Sürdürüyor! Çünkü Tekrar Kerem'le Birlikte!

Hande Erçel, Kerem Bürsin ile oynadığı diziden sonra çeşitli reklam projeleri ile adından söz ettirdi. Ancak hiçbir dizi ve film projesinde yer alması. Ona rağmen sosyal medyanın en çok konuşulan oyuncuları arasında yerini almayı başardı.

Hande Erçel ile ilgili ortaya çıkan bir detay şok etkisi yaratacak. Güncel gelişmeler dahilinde bizleri nelerin beklediğiyle ilgili bazı gelişmeler ortaya çıkıyor. Öyle ki bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran Hande Erçel, hangi dizi ile karşımıza çıkacak belli değil. Disney Plus ile olan anlaşması neticesinde yakın zamanda bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkması muhtemel.

Hande Erçel Şaşırtacak!

Hande Erçel'in yeni projesiyle ilgili bilinmeyenler zamanla açıklanacaktır. Ancak tüm bunlar yaşanırken bizleri başka nelerin beklediğiyle ilgili ifadelere yer verilecek. Ünlü ismin sosyal medyadaki bahsedilme oranları ve çok daha fazlası yanıt buldu. Öyle ki kendisi hakkında yapılan paylaşımların sayısı açıklandığında herkes şok oldu kaldı.

Ekim Ayının En Çok Konuşulanlarından!

Ekim ayının en çok konuşulan ünlüleri arasında yerini alan Hande Erçel, hakkındaki yüz binlerce Twitter paylaşımı ile adından söz ettiriyor. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri nelerin beklediği de yanıt buluyor. Ünlü ismin reklamlar dışında farklı projelerde yer almaması ise izleyiciler bir notkada üzmekte.