Hande Erçel Eski Aşklarını Unuttu! Kendisine Futbolcu Sevgili Buldu!

Hande Erçel Eski Aşklarını Unuttu! Kendisine Futbolcu Sevgili Buldu!

Hande Erçel güzel oyuncuyu bir süre ekranlarda görmemizin nedeni belli oldu! Hande Erçel aradığı aşkı buldu mu? Hande Erçel'in yeni aşkı kim oldu? Hande Erçel'in yeni aşk pozları açığa çıktı!

Hande Erçel'den yeni aşk bombası resmi olarak duyuruldu! Sen Çal Kapımı dizisinden sonra bir süredir ekranlardan uzak kalmış oyuncu son günlerde aşk iddiaları ile gündemde fırtına gibi esti. Güzel oyuncunun adı son olarak Kaan Yıldırım ile Kerem Bürsin olarak anılmıştı.

Kerem Bürsin ile ilişkisi bitmiş olan Hande Erçel bir süre sonra Kaan Yıldırım ile beraber olarak aradığı aşkı bulamamış olan Erçel'in gönlünü bir sporcuya kaptırmış olduğu iddiaları gündeme bomba gibi geldi. İddialara bakacak olursak Hande Erçel'in basketbolcu Kartal Özmızrak ile aşk yaşıyor. Gündeme bomba gibi düşen iddialar ile o pozlar her şeyi açıkladı!

Son olarak ta Sen Çal Kapımı dizisinde yer almış ve aşk hayatı ile gündemden bir türlü düşmemiş olan Hande Erçel Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırımla beraberlik yaşamıştı.

Aramış olduğu aşkı bür türlü bulamamış olan güzel oyuncu Hande Erçel bu seferde iddialara göre kendi sektöründen değil de spor camiasından bir aşk buldu. Erçel'in, Bahçeşehir Koleji forması giymekte olan basketbolcu Kartal Özmızrak ile aşk yaşamakta olduğu iddiaları gündeme bomba gibi oturdu.

AŞKIN İLK KARESİ YAKALANDI!

Resmi sitede yer almakta olan habere bakacak olursak; kısa süre önce arkadaşlıkları aşka dönüşmüş olan çift, geçmiş olduğumuz günlerde ortak arkadaşlarıyla bir araya geldi ve bu gece içerisinde aşkın ilk karesi resmen sızdırıldı.

Hande Erçel ile basketbolcu Kartal Özmızrak'ın aşkına dair henüz net bir açıklama gelmedi ve detaylar çok merak ediliyor.