Hadise'nin Anne ve Babasından Üzücü Haber Geldi! Karar Açıklandı!

Hadise'nin Anne ve Babasından Üzücü Haber Geldi! Karar Açıklandı!

Hadise'nin Anne ve Babasından Üzücü Haber Geldi! Karar Açıklandı!

Ünlü şarkıcı Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliği olaylı bir şekilde son buldu. Boşanmanın sesleri sürerken bu sefer haber şarkıcı Hadise'nin anne ve babasından geldi. 24 yıl önce Belçika'da ayrılan Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz ile babası Hasan Açıkgöz, kararın Türkiye'de de geçerli olması için mahkemeye başvurdu. Hadise'nin annesi ve babası 24 yıl sonra ikinci kez ayrıldı!
Hadise, iki ay önce iş adamı Mehmet Dinçerler'den tek celsede boşandı. Hadise'nin bu kez annesi Gülnihal Açıkgöz ve babası Hasan Açıkgöz, İstanbul Aile Mahkemesi'nde dava açtı. Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; 24 yıl önce Belçika'da boşanan çift, kararın Türkiye'de geçerli olabilmesi için "tanıma ve tenfiz davası" açtı.
 

Hadise'nin annesi ve babası yine boşandı!
Yaklaşık 2 saat süren dava sonuçlandı. Mahkeme çiftin boşanma kararının Türkiye'de de tanınmasına karar verdi.
 

Hadise'nin ailesi nerelidir? Kardeşleri kimler?
Hadise'nin babası Hasan Açıkgöz ve annesi Gülnihal Açıkgöz aslen Sivaslıdır. Hadise'nin Hülya Açıkgöz, Derya Açıkgöz ve Murat Açıkgöz adında 3 kardeşi var.
 

Hadise kimdir?
Tam adı Hadise Açıkgöz... 1985 yılında Belçika'da doğan Hadise, çocukken şarkı söylemeyi ve ata binmeyi çok severdi. Ekonomi ve çağdaş diller okuduktan sonra Hadise en büyük tutkusu olan müziğin peşinden gitmeye karar verdi. Hadise'nin ailesi bu durumu memnuniyetle karşıladı ve destekledi.