Güzel oyuncu Deniz Baysal'dan Gelen İtiraf Herkesi Sevindirdi! Deniz Baysal Hamile mi?

Güzel oyuncu Deniz Baysal'dan Gelen İtiraf Herkesi Sevindirdi! Deniz Baysal Hamile mi?

Güzel oyuncu Deniz Baysal'dan Gelen İtiraf Herkesi Sevindirdi! Deniz Baysal Hamile mi?

Güzel ve şık oyuncu Deniz Baysal'dan cesur itiraf! Deniz Baysal'dan pek çok itiraf üstüne itiraf yağdı! Deniz Baysal çocuk itirafı ile hayranlarını bir hayli şaşırttı! Gündeme bomba gibi düşen Deniz Baysal bu açıklamalarında ne gibi şeyler ifade etti!

30'lu yaşların dönüm noktası olduğunu belirtmiş güzel oyuncu, “Bence kadınlığının daha çok farkına varıyor, değerini bilmeye başlıyorsun. Ben de daha çok kendime bakmaya ve yatırım yapmaya başladım. Çok iyi hissediyorum, keşke bunu 20’lerde hissetseydim diyorum” sözlerini ifade ederek dikkatleri bir hayli üstüne çekti.

Şık oyuncu 30'ların hayatını nasıl değiştirmiş olduğunu şu sözler ile ifade etti; “Sette ya da özel hayatımda olsun, kırılgandım, çok fazla mütevazıydım… Hakkımı koruyamayan biriydim. Şimdi onu geliştirdim. Artık biri sınırımı aşmaya kalktığında “Dur” diyebiliyorum. Bu da çok hoşuma gidiyor.”

Oyuncu şu aralar çocuk istemediğini de itiraf ederken; “Nasıl anlatılır ki? Bu, cevabı biraz karışık ve özel bir soru aslında. Benim bedenim, benim kararım. Ben kendimi, özgürlüğümü biraz geç keşfettim, kendi değerimin geç farkına vardım. Çocuğa yazık diye düşünüyorum. O sorumluluğu istemiyorum. Çalışmak, Barış’la vakit geçirmek istiyorum, Allah isteyene nasip etsin o yüzden. Bir-iki sene sonra fikrim değişebilir ama şu an yeğenlerim yetiyor bize.” sözlerini dile getirdi.

Üç sezondan belli devamlılığını sürdüren Teşkilat dizisinin yeni sezonunda ünlü oyuncu Murat Yıldırım'la beraber partner olmuş Deniz Baysal, Yıldırım hakkında da övgü dolu sözler sarf etti.

Murat Yıldırım'ın çok keyifli, çok ince düşünen, çok çalışkan, sahneleri oturup tek tek analiz eden biri olduğunu ifade etmiş güzel ve şık oyuncu; “Çok da eğlenceliymiş, eşi de öyle. Bebekleriyle de tanıştım, çok tatlılar” ifadelerini dile getirdi.