Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncusu Evli Galatasaray Oyuncusu İle Birlikte mi?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncusu Evli Galatasaray Oyuncusu İle Birlikte mi?

Maura İcardi ile Devrim Özkan arasında yaşananlar aşk mı? İkilinin aynı karede çıkmasıyla birlikte herkes şok oldu. Aralarında bir aşk yaşanıp yaşanmadığı ise merak ediliyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ışığında güzel oyuncudan nasıl bir açıklama geldi sizlerle paylaşacağız.

Maura İcardi ile Devrim Özkan arasındaki ilişki iddiası gündeme geldi. Bu noktada pek çok kişi güncel gelişmeleri soruyor. Öte yandan bizleri başka neler beklemekte? Oyuncu Devrim Özkan, hakkındaki tüm detayları yanıtladı. Bu gelişme sonrasında bizleri nelerin beklediği ise yanıt bulacağa bekliyor. Maura Icardi ile görüntülendikten sonra sosyal medyanın diline dolanmıştı.

İlişki İddiaları Soruldu

Devrim Özkan, ilişki iddialarına karşın açıklamalarda bulundu. Dolayısıyla güncel detaylar ışığında bizleri nelerin beklediği belli oluyor.  "Galatasaray taraftarları sizi 'Yenge' olarak görmeye başladı" sözlerine ise "Kim yenge olur bilemem ama ben değilim"  ifadesi ile karşılık verdi.

Maura Icardi ve Lucas Torreira ile Poz Verdi!

Devrim Özkan, Galatasaraylı futbolcular ile verdiği pozlarla adından söz ettirmekteydi. Gelinen noktada bizleri başka hangi detayların beklediği yanıt bulmaya başladı. Şimdi ise büyük bekleyiş sürüyor. Açıklama sonrasında iddialar reddedilse de sosyal medya kullanıcıları tam anlamıyla ikna olmuş değil.