Geçtiğimiz Günlerde Kaza Geçiren Güllü'den Aleyna Tilki'ye Sert Sözler!

Geçtiğimiz Günlerde Kaza Geçiren Güllü'den Aleyna Tilki'ye Sert Sözler!

Güllü, misafir olduğu programda Aleyna Tilki'nin boş bir şarkıcı olduğunu söyleyen Güllü genç şarkıcıyı takla attırdı. Bu olaylar gündemdeyken Aleyna Tilki'den çok şaşırtıcı bir gönderi geldi. Aleyna ses tellerinde çok büyük bir sorun olduğunu açıkladı ve uzun bir süre şarkı söylemeyeceğini dile getirdi.

Son zamanlarda cesur klipleriyle eleştiri gören Aleyna Tilki Güllünün radarları içerisindeydi. "Ben Ben Aleyna Tilki'yi sevmiyorum. Sanat olarak da sevmiyorum, yapı olarak da sevmiyorum, bir kere arabesk okuyamadığı için hiç sevmiyorum. Kişilik olarak kızı tanımam ama bana göre Aleyna Tilki balon, gerçekten balon" dedi. Ve bu olaylardan sonra Aleyna Tilki'nin paylaşımı olay oldu.

Aleyna Tilki'nin Paylaşımı  Olay Oldu!

Aleyna Tilki gönderisinde "Son zamanlarda geçirdiğim zor zamanlardan dolayı ses tellerim yırtılmış ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğim" diyerek hayranlarını şoke etti.

Tilki başka olarak şöyle bir açıklama yaptı "Sahnelerimi elimden alan kimseye de hakkımı helal etmiyorum. Kalktığımda çocuk halimden çok daha güçlü kalkacağım" dedi.

Güllü'yü Gören Tanıyamadı!

Güllü'yü Gören Tanıyamadı. Şarkıcı Güllü'yü görenler gözlerine inanamadı. Uzun bir aradan sonra Güllü, "Beni Unutamazsın" şarkısını hayranlarının beğenisine sundu. İstanbul Etiler'de bir de klıbi çeken şarkıcı senaryo gereği arabasını ağaca çarpmak zorunda kaldı ancak gaz ve fren karışınca sahne gerçek oldu. Bir ağaca çarpan Güllü, biraz panik ve şaşkınlık yaşadı. Bir döneme damga vuran şarkılarıyla tanınan Güllü, yaptığı değişiklikle hayranlarını şaşırttı. Kilo verdikten sonra imajını yenileyen Güllü, son haliyle tanınmaz hale geldi. Bugün 49 yaşına giren şarkıcı Güllü, mide küçültmesi ile 70 kilo verdi... İşte Güllü'nün son hali...