Edis ve Çağla Şikel Evlenecek mi? Bomba Evlilik İddiası Büyük Ses Getirdi!

Edis ve Çağla Şikel Evlenecek mi? Bomba Evlilik İddiası Büyük Ses Getirdi!

Bülent Cankurt, yazısında Edis ve Çağla Şikel hakkında önemli bir iddia ortaya attı. Bu gelişme neticesinde çeşitli detaylara yer verildi. Edis, konuyla ilgili bir şeyler söyledi mi? Çağla Şikel evlilik hakkında ne düşünüyor? İşte haberimizdeki son detaylar...

Çağla Şikel ve Edis'in evleneceği yönündeki iddia ile birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Sosyal medyada bir süredir dönen geyiğin meğer gerçek olduğu yönünde çeşitli paylaşımlar yapıldı. Bülent Cankurt, yazısında Edis'in yaz mevsiminde Çağla Şikel ile evlenmeyi düşündüğünü iddia etmesi ortalığı karıştırdı.

Edis ve Çağla Evlenecek mi?

Edis ve Çağla Şikel'in evleneceğine dair iddialara yönelik henüz bir açıklama gelmedi. Ancak belirtilenlere göre Çağla Şikel evliliğe sıcak bakmıyor. Bülent Cankurt'un yazısında neler söylediğine gelin hep birlikte bakalım:

"Bomba bir duyum daha aldım. Edis, yazın Alaçatı'da, Şıkel'e "Ben seninle evlenmek istiyorum" demiş. Şıkel bu teklifi ciddiye almamış ama Edis, ara ara evlilik teklifini yineliyormuş ve bu konuda çok ısrarlıymış. 2015 yılında Emre Altuğ'dan boşanan Şıkel'in, evliliğe sıcak bakmadığını duyuyorum ama Edis'in evlenmek istemesine çok şaşırdım."