Ebru Şahin Evrim Geçirdi! Yeni İmajın Gören Hayranları Tanıyamadı!

Ebru Şahin Evrim Geçirdi! Yeni İmajın Gören Hayranları Tanıyamadı!

Ebru Şahin yeni bir projede yer alıyor! Ebru Şahin imajını öyle bir değiştirdi ki kimse tanıyamadı! Ebru Şahin sosyal medyada paylaşımları ile çok değişik yorumlar almaya başladı! Ebru Şahin hangi dizide, filmde yer alacak?

Hercai isimli dizide parladıktan hemen sonra Desten isimli başka bir projede tekrardan hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Ebru Şahin, ekranların ve magazin basınının gözde isimleri arasında yerini almakta.

Geçmiş olduğumuz yaz basketbolcu sevgilisi Cedi Osman'la evlenmiş güzel oyuncu, Destan dizisinin finalinin hemen ardından bir süredir dinleniyordu.

Sosyal medyayı aktif kullanmakta olan oyuncu son paylaşımları ile gündeme bomba gibi geldi. Instagram'da 4.2 milyon takipçi sayısına ulaşan Ebru Şahin paylaşımları ile hayranlarından enterasan yorumlar alıyor.

Ünlü oyuncunun, mavi omuz dekolteli mini elbisesi ile pozlarına yorum üstüne yorum yağdı. Hayranları oyuncunun çok farklı görünmüş olduğuna dair pek çok değişik yorumlarda bulunmuş oldular.

“Ne yaptıysan yakışmamış, eski halin daha güzeldi”, Bu sen değilsin tanıyamadım, karşımda sanki 40 yaşında biri var” ile  “Eski halin çok daha güzeldi” gibi yorumlar bir hayli dikkat çekti.   Oyuncunun estetik yaptırdığını düşünmekte olan hayranları Ebru Şahin’in yeni imajını hiç beğenmediler.

Bir süredir ekranlardan uzak olmuş oyuncu yeni proje seçimini dijitalden yana kullandı. Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer alacak olduğu Netflix için çekilecek olan Centilmen adlı yapımda Şahin, Ulusoy'a partner olacak. Çağatay Ulusoy'un bir jigoloyu canlandıracak olduğu Centilmen adlı film OGM Pictures tarafından Netflix için çekilecek.