Ebru Gündeş Yıllar Sonra İlk Defa Makyajsız Görüntülendi! Doğal Hali Çok Sevildi!

Ebru Gündeş Yıllar Sonra İlk Defa Makyajsız Görüntülendi! Doğal Hali Çok Sevildi!

Ebru Gündeş Ankara'daki üst üste 2 gün konseri için yollara düştü! Ebru Gündeş yol esnasında çekmiş olduğu pozları Instagram'da takipçileri ile paylaştı! Ebru Gündeş'in paylaşmış olduğu pozlarda takipçileri "estetik mi yaptırdın?" sorularını iletti! Peki Ebru Gündeş estetik mi yaptırdı?

Ankara'da üst üste 2 gün konser verecek olan Ebru Gündeş yollara düştü bile. Yolculuk esnasında çekmiş olduğu pozları Instagram hesabında yayınladı. Sıfır makyaj halini takipçilerinin beğenisine sunmuş olan Ebru Gündeş'in yüzündeki değişim severlerinin bir hayli dikkatini çekerek şaşırttı. Ünlü şarkıcısının estetik mi yaptırmış yoksa karelerine filtre mi uygulandığı şimdilerde gündemde bomba gibi yerini aldı.

11 senelik evliliğini sonlandırmış olan Reza Zarrab'dan dünyaya gelmiş kızı Alara'ya kendi soyadını vermek adına harekete geçmiş Ebru Gündeş özel hayatı ile gündemden düşmemekte ısrarcı. 48 yaşındaki şarkıcı son olarak sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile adından bir hayli söz ettirdi.

MAKYAKJSIZ HALİNİ SOSYAL MEDYA'DA YAYINLADI!
Konser maratonuna hızını hiç kesmeden devam etmekte olan Ebru Gündeş, 2 gün üst üste verecek olduğu Ankara konseri için yollara düştü. Yolculuk esnasında vermiş olduğu pozları takipçileri ile paylaşmaktan çekinmeyen ünlü şarkıcının doğal hali bir hayli dikkat çekerek gündemde yerini aldı.

ebru-gundes.jpg

ESTETİK Mİ YOKSA FİLTRE Mİ?
Makyajsız halini Instagram üzerinden paylaşmış olan Ebru Gündeş'in suratındaki büyük değişiklik dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcıya hayranları "estetik mi yaptırdın" sorularını yöneltti.