Demet Özdemir ve Oğuzhan Kaç Paraya Kıydı! Büyük Yatırım Yaptı!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Kaç Paraya Kıydı! Büyük Yatırım Yaptı!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti 50 Milyon TL fiyatındaki eve toplamda 3 milyon TL harcama yaptı! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un villası ilk karelerde yerini aldı! Demet Özdemir bir takipçisine gelinliğini hediye edecek olduğunu da duyurdu!

Magazin gündeminde sıklık ile takip edilen Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir ikilisi Pazar günü nikah masasına oturmak için hazırlıklara başladı. 26 Ağustos tarihi olarak planlanmış olan nikah, yağmur nedeni ile pazar gününe ertelenmişti. Düğünde 3 farklı gelinlik giyme planı yapan Özdemir, gelinliklerinden bir tanesini takipçilerinden birine hediye edecek olduğunu duyurdu. Server değerine sahip olan gelinliklerin toplan değeri milyonları geçti.

Demet Özdemir ile evlenmiş Oğuzhan Koç eşi için 50 milyon TL'lik evine 3 milyon TL'lık harcama yapmış oldu. Lüks villasında mutlu olmuş olan bu çift Özdemir evinden bir kareyi paylaşınca büyük dikkat çekti.

Yaklaşık olarak dört öncesinde İstanbul'da aileleri ve yakın dostlarının katılmış olduğu görkemli törende dünya evine girmiş olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti yeni seneye plansız giriyor.

Muhabirlere sık sık mutluluk pozu vermiş olan çift evleri ile gündeme bomba gibi oturdu.
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, Özdemir'in Sarıyer'deki lüks villasında yaşamaya karar vermişlerdi. Fakat villanın bütün her yere uzak olmasından ötürü kararlarını değiştirerekten, Oğuzhan Koç'un Levent'teki 50 milyon TL değerinde ki evlerine taşınmışlardı.

Taşınmadan hemen önce evi dekore ettirmiş olan bu ikili tadilat için tam 3 milyon TL harcadığı açığa çıktı. Yeni evlerinde mutlu bir yaşan sürmekte olan Demet Özdemir ilk kez evinden çok net bir fotoğrafı sosyal medya üstünden paylaştı. Sanata önem vermekte olan güzel oyuncu milyonlarca liranın tablonun önünde vermiş olduğu pozlar bir hayli dikkatleri üstüne çekti.