Demet Özdemir Eleştiri Odağı Oldu! 'Bunu Nasıl Yaparsın Demet!'

Demet Özdemir Eleştiri Odağı Oldu! 'Bunu Nasıl Yaparsın Demet!'

Demet Özdemir son günlerde en çok konuşulan isimler arasında yer alırken alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun sosyal medyada yaptığı bir paylaşım ise ağızları adeta açık bıraktı. Demet Özdemir hayranları resmen ünlü oyuncuya olumsuz yönde eleştirilerde bulundu ve işte haberin tüm detayları...

Son günlerde gerek iş hayatı gerek ise özel hayatı ile magazin gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Demet Özdemir yine magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu yaptığı bir paylaşım ile adeta olay olurken Demet Özdemir hayranları ise ünlü oyuncuya olumsuz yönde eleştirilerde bulunmaya devam ediyor.

Bilindiği üzere anneannesini kaybeden ünlü oyuncu Demet Özdemir bunu sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından ise bir paylaşımın daha gelmesi ağızları adeta açık bıraktı. Demet Özdemir'in anneannesi olan Naziye Yener hayatını kaybetti. Nadiye Yener'in hayatını kaybetmesinin ardından torunu Demet Özdemir ise bu acı gününü sosyal medya hesabından hayranları ile paylaşarak anneannesi ile bir fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

Demet Özdemir Hayranları Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Demet Özdemir Nadiye Yener'in hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerin başında yer almaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncu anneannesi Nadiye Yener'in hayatını kaybetmesinin ardından normal yaşantısından kareleri sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Demet Özdemir tarafından yapılan bu paylaşımlar ise sosyal medyada adeta gündem oldu.

Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun normal hayatını yansıtan kareleri sosyal medya hesabından paylaşılmasının ardından ünlü oyuncunun hayranları ise Demet Özdemir'e anneanne yeni öldü nasıl böyle paylaşımlarda bulunursun mesajı ile karşılık verdi. Demet Özdemir tarafından yapılan bu paylaşımlar magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken ünlü oyuncunun sessizliğini koruması dikkatlerden kaçmadı..