CZN Burak Dillerden Düşmez Oldu! Fatih Terim'i Ağırlaması Büyük Ses Getirdi!

CZN Burak Dillerden Düşmez Oldu! Fatih Terim'i Ağırlaması Büyük Ses Getirdi!

CZN Burak'ın Fatih Terime Yaptığı Jest Olay Oldu!!! CZN Burak'ın Aylık Kazancı Hakkında Açıklama geldi. Ayrıca Fatih Terim'e yapmış olduğu jest çok konuşuldu.

CZN Burak olarak bilinen fenomen, Dünya Kupası için Katar'a giden Fatih Terim ve ailesini restoranında karşıladı. Fatih Terim ve ailesini çiçeklerle karşılayan CZN Burak, elleri önünde bağlı halde yürürken tepkilere yol açtı. Tepkilerin ardından CZN Burak açıklama yaptı.

Czn Burak Aylık Kazancı Hakkında Açıklama Yaptı!

Aylık gelir tablosuyla günlerdir adından söz ettiren CZN Burak lakaplı fenomen operatör, bu kez Dünya için Katar'a giden Türk futbolunun en önemli teknik direktörlerinden Fatih Terim'i karşılamasıyla gündem oldu. Bardak.Önünde elleri bağlı olduğu için tepkilerin odağı olan CZN Burak, eleştirilere sessiz kalmadı.

FATİH TERİM'E Yaptığı Jest Olay Oldu!

Katar'ın başkenti Doha'da restoran açan CZN Burak, sonunda Fatih Terim ve ailesini ağırladı. Eleştirilerin odağı, Terim ailesini ellerinde çiçeklerle karşılayan ve Terim'e saygılarından dolayı ellerini bağlayan sosyal medya fenomeni oldu.

''YETER ARTIK''

CZN Burak'ın paylaştığı fotoğraflarda saygı gereği ellerini önünde bağlamış olması dikkat çekti. CZN Burak, sosyal medyadaki yorumların ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kötü yorumlarınızı kendinize saklayın. Beni görmeye gelen herkese gösterdiğim saygıyı gösteriyorum.”