Çılgın Dondurmacı Yine Çok Konuşuldu! Yaptığı Dans ile Gündeme Geldi!

Çılgın Dondurmacı Yine Çok Konuşuldu! Yaptığı Dans ile Gündeme Geldi!

Çılgın Dondurmacı'dan gelen son video büyük ses getirdi. Güzel kadınla yaptığı dans çok konuşulacak. İkilinin bir anda dans etmesi ve farklı figürler kullanması dikkat çekti. Sosyal medyaya damgasını vuran video ne kadar izlendi?

Çılgın Dondurmacı, sosyal medya üzerinde paylaştığı videolar ile adından söz ettiriyor. Öyle ki yeni bir video daha yayınlayarak farkını ortaya koydu. Milyonlarca takipçisi ile paylaştığı videoda tüm dünyadan insanlar kendisini izledi. Merak edilen detaylar ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Kendisini yakından takip edenler büyük hayret etti.

Kadınla Dansı Gündem Oldu

Esmer tenli bir kadınla ettiği dansla adından söz ettiren Çılgın Dondurmacı, kendini müziğinin akışına bıraktı ve kadınla adeta bütünleşti. Birlikte çok eğlendiler ve bu görüntüler sosyal medyada kısa süre içerisinde milyon izlenmeyi geçti. Pek çok kullanıcı kendisinin ne kadar yüksek enerjiye sahip olduğunu vurguladığı yorumlar yaptı.

İzleyiciler Severek İzliyor

Çılgın Dondurmacı, hem ülkemizi dünyaya tanıtma konusunda önemli bir figür haline geldi hem de sosyal medyada her geçen gün ününe ün katıyor. Eğlenceli videolar çekerek aynı zamanda dansı takipçilerine aşılıyor. Dolayısıyla bu tarz videolar büyük ilgi ile seyredilmekte diyebiliriz.