Çağatay Ulusoy Jigolo Oldu! Çağatay Ulusoy'un Yeni Rolü Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı!

Çağatay Ulusoy Jigolo Oldu! Çağatay Ulusoy'un Yeni Rolü Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı!

Çağatay Ulusoy yeni bir projeye adım attı! Çağatay Ulusoy'dan şaşırtıcı imaj geldi! Çağatay Ulusoy hangi dizide, filmde yer alacak? Çağatay Ulusoy'un yeni imajı ne oldu? Çağatay Ulusoy tekrardan Netflix'de yer alacak!

Jigolo rolüyle gündemde! Çağatay Ulusoy'un son hali Arda Kural'a benzetildi



Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, dijital bir platformun daha dizi teklifini kabul ederek hazırlıklara başladı. Çağatay Ulusoy, Onur Bilgetay'ın yönetmenliğini üstlenmiş olduğu "Centilmen" dizisinde "jigolo" karakterine hayat veriyor.

Dijital platformda yayımlanacak olan Centilmen dizisi için kamera karşısına çıkacak olan Çağatay Ulusoy yeni rolü için büyük bir imaj değişikliği gerçekleştirdi. Son bir kaç zaman içinde Kağıttan Hayatlar, Hakan Muhafız ve Yeşilçam gibi projeleri ile adından söz ettirmiş olan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy "Centilmen" dizisinde başrol oynamak için hazırlıklara başladı bile.

Yeni projesi için imaj değişikliği yapan Çağatay Ulusoy, sakalını kestirdi ve saçlarını da uzattı. Oyuncunun yeni imajı sette vermiş olduğu pozlar ile ortaya çıktı. Çağatay Ulusoy'a Centilmen dizisinde Hercai ile Desten dizilerindeki rolü ile tanınmış olan Ebru Şahin eşlik ediyor.

Centilmen' filminde jigoloyu canlandıracak olan Çağatay Ulusoy'un yeni imajı dikkat çekti. Bir süredir ekranlardan uzak olan Çağatay Ulusoy'un son halini görenler oyuncuyu Arda Kural'a benzetti.

Bir süredir ekranlardan uzak olmuş olan Çağatay Ulusoy yeni filmi ile gündemde fırtına gibi esti. Netflix'te boy gösterecek olan Çağatay Ulusoy, Onur Bilgetay'ın yönetmenliğinde ki "Centilmen" dizisinde jigolo karakterine hayat verdiğini tekrardan hatırlatalım.

Her projesinde bambaşka bir imaja bürünmüş olan Çağatay Ulusoy, yeni rolü için büyük bir tarz değişikliği yaptı. Ünlü Lale Başar'La beraber fotoğrafı paylaşılmış olan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'a yorum üstüne yorum yağdı.

Çağatay Ulusoy'un yeni imajını görmüş olan oyuncuyu Arda Kural'a benzetme yaptı. Merak içerisinde beklenen dizinin setinden ilk pozlar gelmeye başladı bile. Çağatay Ulusoy'un son halini görmüş olanlar "Arda Kural sandım ilk bakışta" yorumlarında bulundular.